فضای مجازی اینروزها جایی است برای اعلام مواضع و نگرش های افراد مختلف به موضوعات روز جامعه این اعلام مواضع درمیان قشرهای مختلف جامعه وجود دارد و از رئیس جمهور تا عده ای از وزرا و فعالان رسانه ای و فرهنگی نیز در شبکه هایی چون توئیتر و اینستاگرام فعال هستند. در ادامه نگاهی داریم به مهمترین توئیت های برخی از فعالان فرهنگی در فضای مجازی تا ببینیم در هفته ای که گذشت این افراد مهمترین مواضع و دغدغه هایشان چه بوده است.
در قسمتی از متن قرائتشده آمده است: «متاسفانه حوزه علمیه راهکاری برای وسعت دادن به معاش طلاب ممحض در حوزه ندارد، شهریه به رغم اصلاحات صورت گرفته بر اساس کارکرد تحصیلی و پژوهشی و تبلیغی طلاب تقسیم نمیشود، و حتی اگر طلبهای درآمد مختصری فراهم کند که بتواند ذهن خود را از دغدغه معاش راحت کند بلافاصله شهریه و خدمات مرکز برای او قطع میشود.»
ترجمه کتاب «التَنزیه لِاَعْمال الشَبیه» اثر مرحوم علامه سید محسن امین، توسط مهدی مسائلی و با عنوان «سرآغاز اصلاح عزاداری» منتشر شد.
هنگامی که سخن از تکفیرگرایی در میان مسلمین به میان میآید، معمولا نگاهها به سمت وهابیت و افراطگرایان اهلسنت میرود. این درحالی است که در میان شیعیان نیز نگاههای تکفیرگرایانه وجود دارد.
کتاب «لعنهای نامقدس» نوشته مهدی مسائلی که تحقیقی پیرامون توهین به مقدسات اهل سنت است به چاپ یازدهم رسید.
برپایی مناسبتهایی همچون دهه محسنیه، خروج از قواعد عرفی برگرفته از اهلبیت علیهمالسلام درباره عزاداری است.
نشر آرما چاپ دهم کتاب «لعنهای نامقدس» نوشته حجت الاسلام مهدی مسائلی را به بازار کتاب فرستاد
انتشارات «آرما» با 105 عنوان کتاب در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شرکت کرده است.
ویرایش جدیدی از کتاب «نهم ربیع؛ جهالت ها و خسارت ها» به قلم حجت الاسلام مهدی مسائلی توسط نشر آرما منتشر شد.
کتاب «قمهزنی سنت یا بدعت» تألیف حجتالسلام مهدی مسائلی با ویرایش جدید با عنوان «عار یا شعار، قمهزنی در ترازوی عقل و شرع» توسط نشر آرما منتشر میشود.