شماره هفتاد و نهم ماهنامه فرهنگی-تشکیلاتی حلقه وصل با نگاهی ویژه به رویدادهای مهم سینمایی کشور در سال ۹۸ منتشر شد.
ماهنامه فرهنگی-تشکیلاتی حلقهوصل در هفتاد و هشتمین شماره خود نگاهی ویژه به چندین رویش انقلاب اسلامی در دهه اخیر داشته و گفتارها و آثاری پیرامون آن منتشر کرده است.
به مناسبت شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی شماره هفتاد و هفتم ماهنامه فرهنگی-تشکیلاتی حلقهوصل به بررسی ابعاد شخصیتی این سردار پرافتخار اسلام پرداخته است.
این شماره از نشریه، در قالب یادداشت و مصاحبه با کارشناسان عرصههای مختلف، اساسا به این سوال پاسخ داده است که چرا برخی مترصد آن هستند که کردستان را ناامن جلوه بدهند و اینگونه وانمود کنند که مردم این دیار «جداییخواه» هستند.
بخش «حلقهاول» شماره ۶۹ ماهنامه حلقه وصل با یادداشت حجتالاسلام مهدویارفع شروع شده است. حجتالاسلام ارفع در این یادداشت، مبانی و راهبردها و آسیبهای مطالبهگری از منظر امیر المومنین علی(ع) را مورد توجه قرار داده است و به این سوال پاسخ گفته است که ما امروز بهعنوان یک عدالتخواه باید از آرمانهای انقلاب مطالبهگری کنیم یا از دستاوردهای آن؟
قرار نبود ایران به چنین پیشرفتهایی دست پیدا کند. دشمن بیرونی کاملا منصفانه در اینباره آمار میدهد اما این آمارها تنها در محیطهای علمی و محدود بیان میشود و برای مخاطب عام طرح نمیگردد.
از دیگر بخشهای مهم ویژهنامه عید ماهنامه حلقهوصل گفتوگو با کارگردانان دو فیلم مهم و انقلابی جشنواره سیوهفتم؛ یعنی فیلمهای «بیستوسه نفر» و «دیدن این فیلم جرم است» است. مهدی جعفری و رضا زهتابچیان، در گفتوگو با حلقهوصل ضمن توصیف روند ساخت فیلمهای خود از دغدغههای خود برای اکران و آینده کاری سخن گفتند.
شماره چهلوهفتم ماهنامه فرهنگی تشکیلاتی حلقهوصل با موضوع «آموزش» منتشر شد. حلقهوصل به بهانه برگزاری «جشنواره سلمان» در شماره 47 خود به معرفی موسسات آموزشی فعال در کشور و شیوه آموزش آنها پرداخته است.
شماره 45 ماهنامه فرهنگی-تشکیلاتی حلقهوصل به شکل جامع به دوره تربیتی-آموزشی «میثاق سه» پرداخته است. در این شماره میتوانید محتوای کارگاههای آموزشی و تجربههای ناب موسسههای تربیتمحور این دوره را مطالعه کنید.
حلقهوصل در شماره چهل و سوم خود به «وحدت اسلامی» از زاویه کلیدواژه «قدرت» پرداخته است. در این شماره استاد رحیمپور ازغدی، حجتالاسلام مسائلی، حجتالاسلام براتی، آخوند ناصر قزل، علیرضا کمیلی، حجتالاسلام صفری و دیگران به بیان نظرات و دیدگاههایشان درباره وحدت اسلامی پرداختهاند.
سیوهشتمین شماره ماهنامه فرهنگی-تشکیلاتی حلقه وصل در تیرماه ۹۵ منتشر شد. حلقه وصل در این شماره به موضوع ازدواج و فرصتها و تهدیدهای ازدواج آسان پرداخته است.
ماهنامه «حلقه وصل» در سیوهفتمین شماره خود به موضوع «موسیقی و نسبت آن با انقلاب اسلامی» پرداخته و در چهار صفحه ویژه، یاد و خاطره «ماه شاعران» استاد فقید حمید سبزواری را گرامی داشته است.
ماهنامه فرهنگی حلقهوصل شماره دی ماه خود را به جشنواره مردمی فیلم عمار اختصاص داده و جشنواه بودن عمار را از از نگاه دبیران جشنواره فیلم فجر، مردمی بودن و سینما بودن عمار را از نگاه منتقدان و صاحبنظران و عمار بودن جشنواره مردمی فیلم عمار را از نگاه صاحبنظران جبهه فرهنگی انقلاب به طور کامل زیر دربین برده است.
سیویکمین شماره ماهنامه فرهنگی-تشکیلاتی حلقهوصل منتشر شد. حلقه وصل در این شماره به موضوع «استکبار و استکبارستیزی» از ابعاد و زوایای مختلف میپردازد.
نوشتن یک طرح خوب برای اجرای ایده های فرهنگی، نیاز اصلی فعالان فرهنگی کشور است به همین دلیل، «نشریه حلقه وصل» در سیامین ماهنامه خود پس از دو شماره قبل که به موضوع ایده و ایدهپردازی پرداخته بود، به موضوع «طرح و طرحنویسی» اشاره کرده و به سراغ فعالان فرهنگی کشور رفته است.
بیست و نهمین شماره نشریه حلقه وصل منتشر شد. نشریه حلقه وصل در این شماره به ادامه موضوع مهم و کاربردی «ایده و ایدهپردازی تشکیلاتی» پرداخته و به سراغ فعالان فرهنگی متفاوتی نسبت به شماره قبل در سراسر کشور رفته است.
«ایده حضرتعالی، متعالی!»، «صدها نفر میخواهند گاری بسازند!»، «آدمهای ایدهپردازی چه شکلی هستند؟»، «قلههای مبهم، ترمزِ ایدههای فرهنگی»، «چگونه از زمینخوردن ایدههای جلوگیری کنیم؟!» و «دغدغهای به نام ایده و ایدهپردازی»، «مو پریشانهای باد»، «نثر شفاهی یعنی همین»، «برنامهریزان اوقات فراغت؛ افراد میانسال در اتاقهای دربسته»، «با چادرش خفهاش کردند!»، مهمترین عناوین این شماره میباشند.
راههای خودسازی تشکیلاتی به همراه بررسی آفتها و مشکلات شبکههای اجتماعی تلفن همراه، سفرههای افطاری ساده و گزارش سفر یک هیئت اردنی به تهران، مهمترین موضوعات شمارهی جدید حلقه وصل است.