رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با بیان اینکه کنفرانس وحدت اسلامی نماد مبارزه با توطئههای استکبار جهانی است، نوشت: یکی از شاخصههای مهم این کنفرانس، موضوع قدس است و این خود میتواند نقش کلیدی در گفتمانسازی بین مسلمانان ایفا کند
عضو پارلمان اندونزی گفت: نگاه تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی میتواند در مقابل نگاههای افراطگرایانه و تکفیری موثر باشد.
حجتالاسلام مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: حقوق بشر امروز، نه ابزاری برای دفاع از انسان، زنان و کودکان است، بلکه ابزاری به دست مدعیانش تا در هر جای دنیا انسان را قربانی مطامع خود سازند
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با برشمردن پنج شاخص اصلی تمدن نوین اسلامی، گفت: عقلانیت یکی از مهمترین عانصر تمدن نوین اسلامی است و افراطی گری منشأ بسیاری از مشکلات جامعه اسلامی است.
استاد حوزه علمیه قم مهدویت(عج) را محور اساسی تمدن اسلامی بر شمرد و گفت: قرآن میفرماید: باید زمانی بیاید که تمام دین برای بشر ظاهر شود، شیعه معتقد به حرکت در این سمت است، اهل سنت نیز باید چنین اعتقادی داشته باشد که دین برای بشر ظاهر شود.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی مینویسد: نباید فراموش کرد که ضدیت انقلاب اسلامی با آمریکا موجبات بازگشت به تمدن اسلامی را تقویت کرد و باعث شد انقلاب اسلامی نقشی بیبدیل در ارتقای وحدت امت اسلامی داشته باشد.
رئیس دانشگاه تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به ظرفیت های این دانشگاه در راستای تحول علوم انسانی گفت: با استفاده از اساتید دانشگاه می توان به تولید ایده و افکار نوین در بخش آکادمیک پرداخت.
دو کتاب حجتالاسلام محمدحسین مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با عنوان «درآمدی بر مبانی وحدت اسلامی؛ فرصتها و چالشها» و «درآمدی بر سبک زندگی از منظر اسلام» به مناسبت هفته پژوهش رونمایی شد.
«منشور اخلاق پژوهش» همزمان با فرا رسیدن هفته پژوهش رونمایی شد.
باید کنگرۀ عظیم اربعین حسینی را انقلاب ارتباطی در جهان معاصر به شمار آورد، زیرا ارتباطات به تاریخ، جغرافیا و آیندهنگری میپردازد و اربعین تعبیر حقیقی تاریخ عاشورا و تبیین جغرافیای معرفتی کربلا برای ترسیم آیندهنگری در عصر ظهور تلقی میشود.
صلابت، آرامش، شجاعت، و معنویت معنادار «شهید حججی» تجلی فرهنگ اسلام ناب و تجسم عینی حماسۀ عاشوراست که نشان داد نسل سوم انقلاب هم طراز شهدای نسل اول از شور و شوق شهادت برخوردارند.