رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی خود به مناسبت سی و یکمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، ضمن پرداختن به موضوع تحولآفرینیهای امام(ره)، تحولخواهی و الزامات آن را تبیین نمودند.وحید جلیلی فعال فرهنگی و مدیر دفتر مطالعات جبههی فرهنگی انقلاب اسلامی به تحلیل این سخنان و بررسی ابعاد و بایدها و نبایدها تحولخواهی و عدالتطلبی در جامعهی امروز ایران پرداخته است.
بخش «حلقهاول» شماره ۶۹ ماهنامه حلقه وصل با یادداشت حجتالاسلام مهدویارفع شروع شده است. حجتالاسلام ارفع در این یادداشت، مبانی و راهبردها و آسیبهای مطالبهگری از منظر امیر المومنین علی(ع) را مورد توجه قرار داده است و به این سوال پاسخ گفته است که ما امروز بهعنوان یک عدالتخواه باید از آرمانهای انقلاب مطالبهگری کنیم یا از دستاوردهای آن؟
«در دههی پیشرفت و عدالت بایستی هم در پیشرفت موفّق میشدیم، هم در عدالت؛ در پیشرفت بهمعنای واقعی کلمه موفّق شدیم، واقعاً پیشرفت کردیم و در همهی زمینهها پیشرفت اتّفاق افتاده است؛ [امّا] در زمینهی عدالت، باید تلاش کنیم، باید کار کنیم، باید از خدای متعال و از مردم عزیز عذرخواهی کنیم.»(۱۳۹۶/۱۱/۲۹)
امام جماعت مسجد امام سجاد (ع) گفت: موضوعات بسیار مهمی که امروز جامعه ما با آن دست به گریبان است به نوعی در مستند «داد» آورده شده که در آگاه سازی مردم و مبارزه با فساد تاثیرگذار است.