ایران برای تسخیر فضا و دستیابی به مدارهای با ارتفاع بالا از سطح زمین، گام های منسجم تری را برداشته و قرار است به زودی ماهواره های ایرانی یکی پس از دیگری به فضا ارسال شوند.
رئیس تضمین ماهواره پیام دانشگاه امیرکبیر گفت: ماهواره پیام در طول سه دقیقه در مدار باقی ماند و در این مدت دادههای تله متری خود را به ایستگاه زمینی ارسال کرد.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه ماهواره دوستی در انتظار تعیین زمان پرتاب از سمت وزارت دفاع است گفت: ماهواره ظفر با استفاده از تجربیات ماهواره پیام در مدار ۶٠٠ کیلومتری زمین قرار می گیرد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به سرنوشت ماهواره پیام گفت: اگر پرتابگر 20 ثانیه دیگر به فعالیت خود ادامه می داد ماهواره در مدار آرام می گرفت.
رئیس دانشگاه امیرکبیر درباره آخرین وضعیت ماهواره پیام که در مدار زمین قرار نگرفت، گفت: بقایای این ماهواره در اقیانوس هند افتاد.
نخستوزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به پرتاب ماهوارهبر ایرانی، مدعی شد که برنامه فضایی ایران پوششی برای ساخت موشکهای قارهپیما است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه کار ما روی تست و انتقال ماهوارههای پیام و دوستی به اتمام رسیده است، گفت: صنعت دفاعی به زودی خبرهای خوشی خواهند داد.
رییس پژوهشگاه فضایی ایران از آغاز اجرای تستهای ماهواره پیام دانشگاه امیرکبیر خبر داد و گفت: این تستها تا اواخر هفته آینده به پایان خواهد رسید.
مسئول ماهواره پیام دانشگاه صنعتی امیرکبیر آخرین وضعیت این ماهواره را تشریح کرد.
برنامه ثریا پس از دوماه و نیم تعطیلی با موضوع «پیشرفتها و چالشهای صنعت فضایی» بر روی آنتن شبکه یک سیما رفت.