نویسنده کتاب «نیم قرن تا ناکامی» گفت: مظلومیتهای جدی بر ملت ایران طی این سالها روا داشته شده، بهدلیل اینکه کسانی که حقوق میگرفتند تا از ملت ایران دفاع کنند دفاع شایستهای نداشتند.
اصلاحطلبان داخل نظام در همه سطوح انتخابات تأیید صلاحیت شدهاند این موضوع نشان میدهد، نظام هیچگاه دنبال حذف این جریان از قدرت نبوده است.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران: در مذاکرات وین آمریکاییها در موضع اقلیت هستند؛ آنها حتی در میان اروپاییها هم موقعیت خوبی ندارند.
عباس سلیمینمین روزنامهنگار و محقق تاریخی در نامهای به اعتراض اخیر محسن هاشمی نسبت به یک برنامه تلویزیونی واکنش نشان داد. او همچنین نامه سال گذشتهاش به محسن هاشمی را این بار به صورت علنی منتشر کرد.
سلیمی نمین گفت: امام ممکن است استدلال منطقی را دریافت و حرفشان را عوض کنند؛ این حرف درستی است. اما چنین چیزی صورت نگرفته است.
یک تحلیلگر سیاسی عنوان کرد: آقای رییسی را باید با خود آقای رییسی مقایسه کرد، او فردی است که واقعا آمادگی ایثارگری دارد.
دو سال و نیم پس از پیروزی انقلاب اسلامی و پس از اینکه ارتش بعث عراق پیشرویهای زیادی در کشور داشت، رئیس جمهور به دلیل طراحی کودتا با حکم امام خمینی (ره) از فرماندهی کل قوا عزل شد.
عباس سلیمینمین گفت: لابی صهیونیستها در آمریکا و اروپا همیشه باعث میشد که غربیها بر ایران فشار مضاعف بیاورند اما امروز میبینیم که صهیونیستها هم میگویند با مذاکره مخالف نیستیم.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: دولت آقای رئیسی، قابلیت هایی دارد که اگر این قابلیتها، برای حل مسائل در جامعه استفاده شود، میتواند اعتماد لطمه خورده را بازسازی کند.
به آقای فرستاده مسکو یادآور میشوم دستکم به سبیل استالین نیز تمسک میجستی تا یک عامل سرویس اطلاعاتی لندن بهسهولت نتواند با تو بازی کند.
عباس سلیمینمین تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: برای اولین بار در این دولت با آمریکا و غرب وارد گفتگوی مستقیم و در سطح وزرای خارجه شدیم، این مذاکرات تجربیاتی برای ما رقم زد.
طیف اصلاحطلب دارای دنبالهای است که متأسفانه پایی در خارج از مرزهای منافع ملی دارد. طیف اصولگرا نیز دارای دنبالهای است که برخوردی تکفیرگرایانه با آن چه به مذاق سیاسیاش سازگار نیست دارد.
به نظر میرسد کماکان مانند روال گذشته برخی از سیاسیون ما در هنگام طرح مطالب و شعارهای خود بیش از آنکه به فکر امکان محقق شدن آن باشند صرفاً به تهییج موقت افکار عمومی میاندیشند.
عباس سلیمی نمین معتقد است: اگر اجماع اصولگرایان حول قالیباف باشد قطعا وارد میدان می شود و اگر حول یک شخصیت دیگری این اجماع باشد او هم باید در این زمینه وارد میدان شود و همراهی کند.
تحلیلگر سیاسی اصولگرا میگوید: اگر اصولگرایان بر کاندیداتوری محمدباقر قالیباف اجماع کنند او قطعا وارد میدان می شود.
مهدی چمران،عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب:فکر نمیکنم صحبتی جدی درباره انتخابات ریاست جمهوری با آقای رئیسی صورت گرفته باشد چون به نظر میرسد ایشان در این زمینه، علاقهای به صحبت کردن نداشته باشند.
امام(ره) در زمینه تحقق عدالت یک گام جدی و بلندی برداشتند و در مسیر تحقق عدالت باید بتوانیم هم خودمان را مهذب سازیم، هم با کسانی که زیادهخواه هستند مقابله موفقی داشته باشیم.
عباس سلیمی نمین گفت: جریان تندرو اصلاحات هم اکنون در یک تناقض گیر کرده است که درون ساختار نظام کار کند یا بیرون ساختار نظام. یک جایی باید جریان اصلاحات از این تناقض خود را نجات دهد.
دستاندرکاران امور بهمیزانی که خود از معارف بهره برده باشند با هدایتگران صادقوصالح جامعه همراه میشوند، اما اگر بهجز این باشد سطحیگرایی و عوامزدگی را ترویج میکنند.