همایش بصیرت عاشورایی ویژه مبلغان اعزامی محرم الحرام، در سالن همایشهای امامزاده شاه سید علی (ع) قم برگزار میشود.
حکمت ما تحت تأثیر ادبیات وحی بوده و در مفهوم مرکزی و حتی در نظام مسائل و اولویت مسائل و در غایات، متأثر از وحی بوده است.
در این شماره از مجله حکمت و معرفت سعی شده بحث اهمیت و جایگاه محیطزیست را از منظر دین اسلام، بهعنوان یکی از مهمترین ادیان الهی که پیروان بسیاری در دنیای حاضر دارد، بررسی شود.
استاد درس خارج حوزه با بیان اینکه سالانه بیش از 84 میلیون جلد رمان عاشقانه خارجی با شمارگان بالا در کشور چاپ میشود، این رقم را برای یک کشور شیعی باعث شرمندگی خواند.
متن پیشرو، تنظیم شده بخشی از سخنرانی رئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم در جمع دانشآموختگان مرکز تخصصی فلسفه اسلامی در تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ است که در شماره ۱۸ فصلنامه صدرا منتشر شده است.
رییس فرهنگستان علوم با بیان این که اقامه کنندگان نماز کسانی هستند که هیچ گاه از نماز خارج نمی شوند، گفت: کسانی که محبت در راه خدا را در جامه نادیده بگیرند و به دنبال منافع خود باشند نتیجه آن استکبار و ظلم می شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که توکل تنها راه رسیدن به تقوا و خروج از بن بست ها است، گفت: رهبر یک جامعه می تواند با توکل بر خدا یک جامعه را از بن بست و خارج کند و شأن انبیا و ائمه(ع) هم این است.
کسانی که در اربعین به زیارت کربلا میروند، خواب و غذا برای خودشان در نظر نمیگیرند؛ آنها دنبال امام حسین(ع) هستند؛ در این صحنهها اشتیاق به امام حسین(ع) میجوشد.
خطیب و فعال فرهنگی عنوان کرد: به تعبیر امام زمان(عج) اجتماع قلوب برای وفای به عهد مهمترین عامل سعادت یک ملت است، بنابراین این تجمع قلوب در کربلا میتواند به سعادت ملت بیانجامد.
امامت تمام شده نیست؛ اینطور نیست که سیر ما با امام مان تمام شود؛ امامت و خلافت دائم است. دائم مهمان امام و تحت هدایت و ولایت و شفاعت ایشان هستیم.
قائم مقام فرهنگستان علوم اسلامی قم گفت: اربعین نماد قدسیسازی عرف و عقل است، در این ایام عقل و عرف در خدمت یک امر مقدس شکوفا شده و بستر جدیدی پیدا می شود؛ امری که فرهنگ غرب نمیتواند آن را درک کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: باید پژوهش، آموزش و تبلیغ در حوزه متناسب با تغییرات و نیازهای امروز صورت گیرد، حوزه باید مردم را ببیند و در مقیاس درگیری با تمدن غرب برنامهریزی کند.