مراسم اولین سالگرد رحلت عالم و واعظ درسآموز، استاد سید عبدالله فاطمینیا در مسجد جامع ازگل برگزار شد و حجتالاسلام حامد کاشانی به سخنرانی پرداخت.
مراسم اولین سالگرد رحلت عالم و واعظ درسآموز، آیتالله سید عبدالله فاطمینیا فردا در مسجد جامع ازگل برگزار میشود.
حجت الاسلام فاطمی نیا گفت: اگر می خواهید راه سلوک بروید از فروبردن خشم شروع می شود و راه دیگری هم ندارد. تا کظم غیظ نکنید چیزی گیرتان نمی آید.
حجتالاسلام «فاطمینیا» گفت:امام سجاد(ع) در بخشی از دعای مکارم الاخلاق، حد متعادل را در بیان درخواست از دیگران مطرح میکنند که « نه خیلی متکبّرانه و نه خیلی ذلیلانه و خاضعانه صحبت و درخواست کنید».
آیت الله صدیقی گفت: بشر مکلّف است خود را به فضایل عالی عرشی، به اخلاق الهی متخلّق کند و خلاف این را هم حق ندارد انجام دهد. اخلاق در اسلام نسبی نیست، ما ارزشهای مطلقی داریم.
آیتالله فاطمینیا از اساتید اخلاق میگوید: شیطان میداند یک بیسکویت یا شکلات از من و شما دلبری نمیکند. امّا یک جا میخواهید کار خیری انجام دهید، کاری میکند ریا میکنید، شکلات که چیزی نیست، احسنت و آفرین خیلی شیرینتر از شکلات است.
خداوند میفرماید: حالا که بنده من مریض شد، بگذار نامه اعمال او را از چیزهایی پر کنم که اصلاً انجام نداده و خبر ندارد. این عجیب است که انسان متوجه شود مریض هم که میشود چه مزایایی دارد، بعد هم مگر بخشیدن گناهان کم چیزی است؟!
گاهی فرد ۵۰ سال نماز غفیله میخواند پس چه شد نتیجهاش؟! یک نماز غفیله باید تو را اصلاح کند، چرا هنوز وقتی وارد خانه میشوی، زن و فرزندت میلرزند؟! چون غفیله را فقط برای ثوابش خواندی و توجهی به مضامین آن نداشتهای.
از ادعیه بسیار مهم که اگر عوامبازی در نیاوریم و متوجه معنایش باشیم دعای «یا مقیل العثرات» است؛ ای خدایی که لغزشها را نادیده میگیری! گاهی برخی توفیقات از انسان سلب میشود ولی با مداومت بر قرائت این دعا بازمیگردد.
گاهی اوقات ما یک غصههایی داریم که منشأ آنها معلوم نیست و فرد میگوید نمیدانم چه اتفاقی افتاده که دلم گرفته است و به خاطر آنها غصه میخورد؟ در حدیث داریم که این غصهخوردنهایِ بدون منشأ، گناهان را میبخشد.