دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار، فراخوان هشتمین دوره خود را در پنج بخش رقابتی و موضوعات مختلف منتشر کرد.
نماهنگ «ضربه دوازهم» به مناسبت سالروز قیام مسجد گوهرشاد با صدای حجت اشرفزاده توسط معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد مقدس تهیه و منتشر شد.
پروانه نجاتی، شاعر دفاع مقدس، گفت: شاعر به عنوان چشم بیدار جامعه باید واکنش نشان دهد و اگر دغدغه جامعه خود را دارد باید به مسئله بیحجابی در جامعه بپردازد.
اختتامیه جشنواره مردمی فیلم عمار جمعه 17 دی ماه 95 ساعت 18:30 در محل فرهنگسرای بهمن واقع در میدان بهمن برگزار خواهد شد و حضور برای عموم مردم در این مراسم آزاد است.
رجبی دوانی با بیان این که هدف متجددین بریدن از دوران فرهنگ اسلامی به عنوان نماد عقبماندگی و رسیدن به کاروان تمدن غرب با زور رضاشاه بود، گفت: حکومت استبدادی رضاشاه برای خاموش کردن قیام مردم سعی میکردند تا سنگر های فرهنگی را از بین ببرند.