بیستمین دوره جشنواره قلم زرین با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی، حفظ ارزشهای والای اخلاقی دینی، رشد و شناسایی ادبیات هدفمند و ارزشمدار از اهالی فرهنگ برای شرکت در جشنواره دعوت کرد.
با حکمی از سوی سید محمد حسین حجازی مدیرعامل شرکت نوسازی عباس آباد ، مرتضی امیری اسفندقه رییس شورای سیاستگذاری خانه شعر و ادبیات تهران شد.
برگزیدگان شانزدهمین جشنواره قلم زرین معرفی و امیری اسفندقه و حسن قلیپور جایزه جشنواره را از آن خود کردند.
سخنگوی انجمن قلم از مراسم پایانی جایزه قلم زرین خبرداد و گفت: در این مراسم که همزمان با روز قلم برگزار خواهد شد از «راضیه تجار» نویسنده پیشکسوت تجلیل به عمل میآید.
سخنگوی انجمن قلم ایران با اعلام زنگ خطر بزرگ فرهنگی گفت: امسال دیدیم برخی آثار با وجود اینکه تیراژ چند صد نسخهای در آمارشان ذکر شده بود اما اساسا در بازار موجود نبودند و ناشر اعلام میکرد نسخ بسیار محدودی را روانه بازار کرده است و این مسئله تهیه کتاب را سخت کرد.
شانزدهمین دوره جشنواره قلم زرین فراخوان داد. دبیری این دوره جشنواره برعهده وجیهه سامانی است.
در آخرین جلسه هیئت مدیره انجمن قلم ایران، وجیهه سامانی (نویسنده) به عنوان دبیر شانزدهمین دوره جشنواره قلم زرین انتخاب شد.
دبیر پانزدهمین دوره از جایزه قلم زرین ضمن اشاره به جزئیات آئین پایانی و معرفی برگزیدگان گفت: همزمان با روز قلم و در آئین اختتامیه قلم زرین از سالها تلاش «عباسعلی براتیپور» تقدیر خواهد شد.
رمان «بی اسمی» اثر احمد شاکری در فرهنگسرای انقلاب نقد و بررسی میشود.
همزمان با فرارسیدن ایام دهه کرامت رمان «دخیل عشق» نوشته مریم بصیری توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر و راهی بازار نشر شد.
یک منتقد ادبی گفت: ما هیچ رویکرد مشخصی در حوزه شعر نداریم که ثابت باشد. رویکردها همیشه قابل تغییر هستند. مهم این است که ببینیم شعر در چه گفتمانی سروده شده و بر همین اساس رویکردش را مشخص کنیم.
محمدرضا سرشار گفت: امیدواریم که برگزاری این جشنواره در رونق کتاب و کتابخوانی و ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب در کشور سهم موثری داشته باشد.