مستند «قدیس» در ۵ اپیزود به جنبه های مختلف زندگی شاملو از سخنرانی ها و شاعری تا فعالیت های سیاسی و فیلمنامه نویسی و ازدواج هایش می پردازد. در مستند «قدیس» نظرات شاعران و افرادی همچون نیما یوشیج، نجف دریابندری، رضا براهنی، فروغ فرخزاد، احسان نراقی، شفیعی کدکنی، یوسفعلی میرشکاک، محمدرضا شجریان پیرامون احمد شاملو مرور شده است که چهره جنجالی و ناشناخته دیگری از این شاعر معاصر به مخاطب معرفی می کند.
محسن یزدی گفت: فضای روشنفکری در ایران برای همه آشناست و اغلب این افراد دیکتاتورهای فحاشی هستند که کوچکترین نقد در مورد خود و مسایل مورد علاقهشان را بر نمیتابند.
سینما روایت: محمدتقی فهیم و امیر قادری (منتقد و کارشناس سینما)، سید عبدالجواد موسوی (شاعر و منتقد ادبی) به همراه حسین لامعی (کارگردان) در نشست نقد و بررسی مستند «قدیس» در «سینماروایت» حاضر خواهند بود.