یک فعال بازیهای رایانهای گفت: جشنواره عمار، درپی انتقال محتوای درست است و اگر بتواند اهمیت این مسئله را در میان مردم مطرح کند، میتواند تاثیر بیشتری داشته باشد.
مهدی صرامی گفت: در عرصه بازیهای رایانهای بسیاری از مسئولان این حوزه به جای دغدغههای فرهنگی، عمدتا دغدغههای سیاسی دارند که باعث میشود بازی رایانهای را جدی نگیرند و در صورت توجه هم، با رویکرد سیاسی عمل میکنند.
حمید افسری گفت: جشنواره عمار با مبانی اصولی خودش، میتواند انقلاب بازیسازی در بین قشر مردمی را ایجاد کند چراکه در غالب رویدادهای این حوزه، بسیاری از فعالان، امیدی برای شرکت و دیده شدن ندارند.
مدیر موسسه خواجه نصیرالدین طوسی گفت:جشنواره عمار فرصت بسیار خوبی است تا دیدگاه کسانی را که بازی را تهدیدی برای فرهنگ خود میدانند تغییر دهد.
دبیر اجرایی اولین جشنواره مردمی بازیهای رایانهای عمار از تمدید مهلت ثبتنام این جشنواره تا 31 فروردین ماه خبر داد.
مهدی جعفری، مسئول مرکز هنرهای رقومی بسیج گفت: جشنواره عمار با استفاده از ظرفیت شبکه مردمی خود میتواند به دیده شدن و توزیع بازیهای رایانهای خوب و جریانسازی فرهنگی آنها کمک کند.
سازنده بازی رایانهای «آسمان دژ» گفت: بازی رایانهای، جریان سیالی است که راه خودش را پیدا میکند و تنها چیزی که اهمیت دارد فرهنگ سازی استفاده از این رسانه است.
علی منصوری، تهیهکننده بازی رایانهای «پروانه» گفت: اگر جشنواره عمار بتواند بواسطه جایگاه و اعتبارش، با برندسازی، باعث شناخته شدن بازیهای ایرانی و جلب اعتماد و پذیرش این بازیها از طرف مردم شود، به رسالتش عمل کرده است.
علی صابونچی گفت: ورود جشنواره عمار به حوزه بازیهای رایانهای، یکی از حرکتهای تأثیرگذاری است که باید زودتر انجام میشد.