انتخابات ترکیه، سندی دیگر مبنی بر دیکتاتوری جریان غربگرا در داخل ایران در مقوله انتخابات و مردم سالاری بود.
فتنه گران در ظهر عاشورا در حالیکه عزاداران یکی از هیئتهای مذهبی در حوالی خیابان جمهوری در حال اقامه نماز ظهر عاشورا بودند، آنان را سنگ باران کردند.
فتنه ۸۸ پروژه بسیار پیچیده و گسترده ای بود که اهداف ضدایرانی متعددی را دنبال می کرد. این فتنه، هم معیشت مردم ایران را هدف قرار داده بود، هم امنیت مردم را، هم تمامیت ارضی کشور و هم استقلال کشور را.
افراطیون اصلاح طلب و از جمله اعضای حزب اتحاد ملت- تابلوی جدید حزب منحله مشارکت- در سال ۸۸ مشارکت ۸۵ درصدی مردم در انتخابات را به آشوب خیابانی و التهاب چندین ماهه بدل کردند.
برجام تجربه ای تلخ و عبرت آموز و پرهزینه بود. درسی عبرت آموز که بیش از پیش ثابت کرد که آمریکا قابل اعتماد نیست. اینکه نباید معیشت مردم را به وعده و قول مقامات آمریکایی گره زد.
هنجارشکنی این روزهای برخی از نمایندگان مجلس و همنوایی بیپرده آنها با خواستههای رسماً اعلام شده دشمنان را تنها با تئوری؛ «مبلهای سوخته» رابرت هلوی میتوان تعریف کرده و به ارزیابی نشست.
فعالین اصلاح طلب پیش از این بارها با توهین به مدافعان حرم، مدعی شده بودند که باید مدل برجام در سوریه و عراق و همچنین در حوزه موشکی اجرا میشد!