بازیگر سینما و تلویزیون، جشنواره هایی مثل روحانی و سینما را در تلطیفتر كردن محیط برای كاركردن سینماگران و ارتباط مؤثرآنها با علما و مراجع تقلید كارگشا دانست.
در برنامه «هفت» دیشب افخمی با نقل خاطرهای از حسین معززینیا، منتقد سینما گفت: معززینیا برای من تعریف میکرد که اصغر فرهادی در گفتگو با وی بیان کرده «در اروپا همه تلویزیونها در دست اسرائیل است و اجازه نمیدهند کاری که میخواهید را بکنید»
شورجه گفت: ما نه تنها در نمایش روحانی در دوران معاصر و تاثیرگذاری آنها بر انقلاب اسلامی در حوزه تصویر موفق نبودیم، بلکه اثرات و تفکرات روحانیت را که در واقع ترویج اندیشه های دینی و مبانی اعتقادی ما و اسلام است نیز در آثار سینمایی شاهد نیستیم.
رضا ایرانمنش، بازیگر سینما و تلویزیون، پرداختن به روحانیون تأثیرگذار در جامعه را یكی از وظایف هنر هفتم و سینماگران دانست.
حجتالاسلام علیرضا پناهیان گفت: به اعتقاد من فیلمسازان باید نکات مثبت و انتقادی را مطرح کنند اما مساله مهم زیبا انجام دادن این کار یعنی نمایش روحانی در یک اثر سینمایی است، چراکه ما نیاز داریم مردم به کسانی مانند روحانی، پلیس و پرستار اعتماد کنند.
رضا میرکریمی گفت: در فضای تبلیغی و رسانهای فعلی کشور برای کسی که بخواهد نقدی منصفانه که هم خوبیها را میبیند و هم بدیها را بیان میکند، کار سخت است.
یکی از کارگردانان زن سینمای ایران معتقد است: وقتی با انسانها به عنوان یک انسان برخورد کنیم و تمام زوایای شخصیتی آنها را نشان دهیم، فرقی نمی کند که پزشک باشد یا روحانی؛ مردم با آن شخصیت ارتباط برقرار می کنند.