سرچراغی شنبه شب برنامه تلویزیونی «چهل چراغ»، «احمدرضا درویش»؛ کارگردان مطرح و کاربلد سینمای ایران بود که هم نَفَس با همراهان حسینی(ع) به گفت و گو درباره هنر عاشورایی پرداخت.
رضا ترکمان گفت که بعد از سریال شهرزاد1، دوستان برای سری دوم شهرزاد هم با من تماس گرفتند ولی به دلیل همزمانی این کار با یکی از نمایش های فصل شیدایی من عذرخواهی کردم.
سازمان سینمایی حوزه هنری با 5 فیلم بلند سینمایی، 4 فیلم مستند و مجموعهاى از فیلمهاى کوتاه در بازار فیلم جشنواره کن حضور دارد.
احمدرضا درویش، کارگردان درباره آخرین وضعیت اکران فیلم «رستاخیز» با بیان اینکه همواره امید دارد گفت: این اثر به یک زخم ملی تبدیل شده و حتی اگر مشکل آن حل شود، تبعات اجتماعی و زخمی که بر ارواح اجتماعی و هنری وارد شده، برطرف نمیشود.
بازیگر فیلم سینمایی «چ» گفت: امروز در سینمای ایران سوژهای جز فحشا، فقر و اعتیاد نداریم! چون سینمای ما با واسطه فیلم درست میکند. بین کارگردان و تهیه کننده نباید واسطهای باشد تا به سوژهها به طور واقعی بپردازند.
احمدرضا درویش گفت: فیلمنامهای دارم با موضوع مقاومت و سوریه هیچ کمک مالی از دولت نمیخواهم اما من فیلمسازم نمیتوانم کار اجرایی انجام بدهم.
وی افزود: با اقبالی که در چند سال اخیر کشورهای دیگر به این جشنواره داشتهاند، به نظر میرسد جشنواره راه خود را پیداکرده و بیشک جایگاهی است برای ترویج گفتمان انقلاب اسلامی، گفتمانی با زبان روز جهان.
برنامه سینمایی «هفت» شب گذشته در بامداد شنبه ۲۷ شهریور ماه با موضوع سینمای جنگ و با حضور احمدرضا درویش و حبیب احمدزاده روی آنتن شبکه سه سیما رفت.
درویش با گلایه از سیاست های فرهنگی دولت تدبیر و امید گفت: در دولت تدبیر و امید «رستاخیز» از پرده سینماها پائین کشیده شد و من امیدوارم در انتهای دولت تدبیر و امید هم «رستاخیز» به پرده بازگردد و مرهمی باشد بر این زخم.
احمدرضا درویش از فیلمسازان شاخص سینما و کارگردان صاحبنام سینمای دفاع مقدس و مقاومت در"کارگاه انتقال تجربه" چهاردهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت به انتقال تجربهها و دیدگاهای سینماییاش میپردازد.
احمدرضا درویش گفت: پرداخت به نوع نگرش و سیره امام حسین (ع) به زندگی مرز ندارد و اگر قرار باشد نگاه جدی به مضمون عاشورا در حوزه فرهنگ و هنر شود به نظر من بهترین فضا جشنواره «چهلچراغ» است.
پیام اینانلویی، بازیگر فیلم سینمایی «پی ۲۲» گفت: این فیلم را تلاش قابل تحسینی میدانم که در ژانر مغفول سینمای ایران، یعنی جنگ در دریا کار شده است