«محمد توفیق العلاوی» وزیر ارتباطات سابق عراق (در دولت نوری المالکی) و از شخصیتهای شناخته شده سیاسی عراق در یادداشتی تحت عنوان «طرح خاورمیانه جدید پس از سقوط بشار اسد» در روزنامه رأی الیوم، به ماجرای سقوط دولت بشار اسد پرداخت و نوشت که این سقوط یک برنامه کاملا اسرائیلی بود.
یکی از ویژگیهای ثابت رهبر حزب لیکود، مخالف دیرینه وی با ایده «دو دولت» و توافقاتی مانند صلح «اسلو» یا «مادرید» بوده است، چراکه وی بر لزوم کوچ اجباری فلسطینیان تاکید دارد.
بزرگترین اشتباه محاسباتی واشنگتن این بود که فکر میکرد میتواند مسئله فلسطین را نادیده بگیرد. همانطور که ۷ اکتبر نشان داد، باورهای واشنگتن در مورد خاورمیانه کاملاً نادرست بود.
وخامت اوضاع اقتصادی در طول چهل هفته اعتراضات تلآویو باعث اعتصابات همه جانبه شده بود، اما طوفانالاقصی اساس شکست اقتصادی تازهای را برای رژیم موقت صهیونیستی رقم زده است.
بسیاری از تحلیلگران بینالمللی فعال در رسانهها و مراکز تحقیقاتی، «طوفان الاقصی» را که توسط حماس علیه اشغالگران اسرائیلی انجام شد، عملیات پیشدستانه و موفق معرفی کردند که اسرائیل را از اوج غرور و نخوت به حضیض تحقیر کشاند و برنامه آنها برای عادیسازی روابط با کشورهای منطقه را بر باد داد.
صبح سه شنبه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با مسئولان، سفرای کشورهای اسلامی و مهمانان کنفرانس وحدت اسلامی، به مسئله عادی سازی با رژیم صهیونیستی اشاره کردند.
رئیس جمهور ایران در حالی شب گذشته در صحن عمومی سازمان ملل سخنرانی کرد که هر یک از رسانههای خارجی از نگاه خود این سخنان را تحلیل کردند.
پایگاه خبری گلوبال تایمز در گزارش می نویسد: «توسعه و گسترش تاریخی بریکس، امید و الهام بخشی بیشتری را به نظم جهانی که شاهد ویرانی های فراوان از جانب آمریکا بوده تزریق می کند.»
هزینه برنامه موشکی، منطقهای، حقوق پرسنل نیروهای مسلح، حفاظت از مرزها، حفظ امنیت شهر و روستا، تجهیزات نظامی و ... همگی از بودجه ۶.۸ میلیارد دلاری تامین میشود. کل بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۲ تنها معادل ۲.۶ درصد کل حجم اقتصاد کشورمان بود.
3 فصل از کلید خوردن پروژه آشوب در ایران میگذرد. یکی از اهداف آشوبهای زن زندگی آزادی انزوای ایران بود. اما نه تنها این امر محقق نشد بلکه ایران روزهای پرجنب و جوش خودش در روابط خارجی را سپری میکند.
در اظهارات «فیصل بن فرحان» در تهران 2 کلیدواژه وجود داشت؛ «همکاری در زمینه امنیت دریایی» و «عاریسازی منطقه از سلاحهای کشتار جمعی» که البته میتوان اینها را در 2 کلمه «امنیت پایدار» جمع کرد.
«چرا عربستان سعودی دوباره با ایران متحد شد و این برای ایران چه معنایی دارد؟» و «دقیقا چه اتفاقی افتاده و چرا سعودیها با رفتار خود در قبال ایران، خطوط قدرت منطقه را تغییر داده اند؟» اینها سوالاتی است که نشریه آمریکایی «فوربس» تلاش کرده در مقاله اخیر خود، به آن پاسخ دهد.
رهبر معظم انقلاب خطاب به سلطان عمان فرمودند: «امیدواریم با گسترش ارتباطات دولتها، امت اسلامی شوکت و عظمت خود را بازیابد و در کنار هم قرار گرفتن ظرفیتها و امکانات کشورهای اسلامی به نفع همه ملتها، کشورها و دولتهای اسلامی باشد.»
مدتی قبل، پایگاه خبری اینسایدر فاش کرده بود که دولت عربستان سعودی با پرداخت پول به چهرههای معروف و پرطرفدار اینستاگرام از آنان برای پیشبرد پروژههای رسانهای خود کمک گرفته است.
سخنگوی شرکت نفت یمن از توقیف سیزدهمین کشتی حامل سوخت به مقصد این کشور توسط ائتلاف سعودی - آمریکایی خبر داد.
وزیر امور خارجه درباره گفتوگوی تلفنیاش با همتای عراقی عنوان کرد: خواستار گفتوگوی مجدد عراق با عربستان سعودی برای آزادی هر چه زودتر حاجی اسیر ایرانی شدم.
شورای همکاری خلیج فارس ادعای امارات درباره جزایر سهگانه ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی و همچنین ادعای مداخه ایران در امور یمن را تکرار کرد!
سخنگوی شرکت نفت دولت نجات ملی یمن گفت که ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی در راستای نقض آتشبس، دو کشتی نفتی یمن را توقیف کرده است.
عربستان سعودی اعلام کرد که در مجموع ۳.۵ میلیون دلار به آژانس بین المللی انرژی اتمی کمک مالی کرده است.
پیشنهاد استفاده ابزاری از چین و روسیه برای بهبود روابط با غرب از طرف جریان بدسابقه سیاسی داخل ایران باز هم همسو با منافع آمریکا بود.