درهای مصلای امام خمینی، امروز برای هفتمین بار به روی بازدیدکنندگان سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گشوده میشود تا آنها علاوه بر بازدید و خرید از آن در بیش از 40 نشست طراحی شده در بخشهای گوناگون شرکت کنند.
سعید حجاریان میگوید اصلاحات صندوقمحور مُرد و قائم مقام حزب اعتماد ملی تأکید دارد که اصلاحات باید صندوقمحور باشد. حل این تعارض از بزرگترین تکالیف جریان اصلاحات است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اخیرا انتقاداتی را پیرامون برخی تصمیمات اقتصادی دولت رئیسی مطرح کرده است.
غلامحسین ابراهیمی دینانی ماحصل یادداشتبرداریهایش از مطالب کتابهای متنوعی را که از روزگار جوانی میخوانده است در مجموعهای با عنوان "یادداشتهای متفرقه در روزگار جوانی" منتشر کرد.
ما برای ورود در مسیر شکلگیری تمدن نوین اسلامی به یک فلسفه قوی، زنده، و همسو با وحی نیاز مبرم داریم و این فلسفه لااقل تا به امروز فلسفه نوصدرایی است.
جریان فرهنگی و فکری انقلاب و بچههای حزباللهی در حوزه فکر، فرهنگ و هنر به واسطه طالبزادهها دچار انفعال و عقده نسبت به غرب نمیشوند.
آیت الله رمضانی گفت: خواص حوزه و دانشگاه راه حل مشکل ما هستند. باید خواص قرآنی و ملکوتی و الهی را تربیت کنیم.
حجت الاسلام قائمی نیا گفت: ما امروز فیلسوف به معنای دقیق نداریم، بلکه فلسفه خوان داریم. فیلسوف بزرگ فلسفه را در متن زندگی میبیند.
سیدیحیی یثربی در برنامه گستره شریعت گفت: عقل به دنبال فهم و تصور و تصدیق روابط و حقایق اشیاء است اما عرفان این گونه نیست یعنی عقل به جای خود اما انسان با ریاضت رشد میکند و به انسان کاملی تبدیل میشود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی گفتند: مرحوم علامه جعفری(ره) نسبت به مسائل دینی متعصب بود و بهشدت نسبت به انحرافاتی که بروز میکرد، حساس بود و برخورد صریح میکرد.
علامه محمدتقى جعفرى پس از عمرى تلاش و تكاپو، در 25 آبان سال 1377 خورشيدى به رحمت ايزدى پيوست و در شهر مقدس مشهد در حرم مطهر امام رضا علیهالسلام، در دارالزهد به خاك سپرده شد.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR سخننگاشت «علامه طباطبایی(ره) احیاگر فلسفه در حوزه» را منتشر کرد.
کتاب «تاملاتی در فلسفه فلسفه اسلامی» اثر حجتالاسلام یزدانپناه که به مباحث روشی و معرفتشناختی فلسفه فلسفه پرداخته، منتشر شده است.
حجت الاسلام خسروپناه در انستیتوی فلسفه آکادمی علوم روسیه گفت: پایه گذاری بنای تمدن نوین اسلامی تحول عظیمی است که ما امروزه شاهد رشد روزافزون آن به برکت فلسفه اسلامی و اصول فقه بوده ایم.
زاهد زاهدانی گفت: ما برای تولید علوم انسانی اسلامی باید متکی به فلسفه اسلامی باشیم و در بین فلاسفه ملاصدرا و سید منیرالدین حسینی هاشمی تاثیر بیشتری بر جامعه شناسان امروزی داشتند.
کتاب «جامعه شناسی متعالیه: هستی شناسی حیات های اجتماعی بر مبنای فلسفه و عرفان اسلامی» به قلم ابراهیم خانی به همت انتشارات دانشگاه امام صادق(ع) منتشر شد.
رئیس انجمن کلام اسلامی حوزه گفت: علوم انسانی اسلامی باید مبتنی بر کلام و فقه باشد. فلسفه هم دارای نقش است اما نقش فلسفه در کلام وجود دارد یعنی فلسفه به دنبال بیان علیت است.
عطاءالله رفیعی آتانی در مراسم رونمایی از کتاب «واقعیت و روش تبیین کنش انسانی» گفت: انقلاب اسلامی محصول تفکر صدرایی است. بنیادهای نظری انقلاب اسلامی مبتنی بر حکمت صدرایی شکل گرفته است.
حکمت ما تحت تأثیر ادبیات وحی بوده و در مفهوم مرکزی و حتی در نظام مسائل و اولویت مسائل و در غایات، متأثر از وحی بوده است.
دوازدهمین شماره فصلنامه علمی پژوهشی حکمت اسلامی ویژه بهار 1396 به چاپ رسید.