ویدئویی از حرکت زیبای استاد دانشگاه آزاد ارومیه برای دانشجوی کمتوان را مشاهده میکنید.
استاد دانشگاه که متهم است به خاطر اختلاف حساب ۳۰۰میلیون تومانی مرتکب قتل شدهاست، بار دیگر مورد تحقیق قرار گرفت.
موقوفهای که ۱۲ سال پیش یک استاد دانشگاه بر جای گذاشته است، حالا ۵ هزار بسته تحصیلی به دانشآموزان کمبرخوردار حاشیه شهر مشهد اهدا میکند.
کتاب خواندنی و فوقالعادهاش به نام «بهتر بنویسیم» را انتشارات دانشگاه ادیانومذاهب درآورده که شاید اگر ناشرش دیگری بود این کتاب خیلی بیش از اینها میترکاند.
استاد دانشگاه پیتسبرگ آمریکا: آمریکا علاقه دارد ایران و نفت این کشور را به قلمرو نفوذ خود برگرداند/استقلال ایران، آمریکا را به ستوه آورده است.
یک سرتیپ بازنشسته و یک استاد دانشگاه، در ادامه ترورهای مشکوک در حاشیه اعتراضات سه ماه گذشته عراق ترور شدند.
آیا در کشورهای دیگر دنیا هم چنین خواصی پیدا میشوند که مردم را به غیرعاقلانهترین رفتارها تشویق کنند؟!
اساتید دانشگاههای تهران بزرگ در واکنش به بازداشت استاد ایرانی در آمریکا، از وزیرخارجه خواستند با استفاده از دیپلماسی عمومی فعال جهت روشنگری جنایتهای آمریکا علیه ملت ایران اقدام کند.
استادیار گروه حقوق دانشگاه کردستان در یادداشتی نوشت؛ استاندار کردستان تا حال حاضر چه اقداماتی در راستای هدایت، راهبری، پیگیری و نظارت بر اجرای تصویبنامه رعایت حقوق شهروندی در نظام اداری استان انجام داده است؟
طاهره صفّارزاده در زمینه شعر و شاعری هم در سایه مطالعات و تحقیقات ادبی در زمینه شعر امروز، به معرفی زبان و سبک جدیدی از شعر توفیق یافت که عنوان «شعر طنین» بر آن نهاد؛ زمزمه ای روشن فکرانه که بی دغدغه وزن، با استعاره ای روشن، حرکتی در ذهن خواننده آغاز کند. این قبیل شعرهای صفّارزاده، با توجه به درون مایه های خود، از گونه شعر مقاومت دینی و طنز سیاسی به شمار می آمد و حکومت پسند نبود. ازاین رو، شعر طنین در آغاز بسیار بحث انگیز شد. سرانجام در سال 1355 به جرم سرودن شعر مقاومت دینی و امضا نکردن برگه عضویت اجباری در حزب رستاخیز، از دانشگاه اخراج شد.
توییت استاد دانشگاه تورنتو خطاب به رسانههای ایران اینترنشنال و بیبیسی فارسی که در اخبار خود حادثه اهواز را تروریستی نمیدانستند، نوشت: