مقامات رژیم از مطرح کردن ایده ساخت کنیسه در محوطه بیتالمقدس یک هدف کلی هم دارند و آن، ایجاد روحیه و بازتوانی روانی در میان جامعه صهیونیستی ساکن سرزمینهای اشغالی است.
فهم سبک نبرد ایران و چگونگی منازعه با جبهه غربی- عبری، زاویهای درست از چگونگی انتقامگیری به ما میدهد.
اسرائیل تنها کشور جهان است که دارای دو زندان «روباز» و «بسته» است . در زندان روباز غزه و کرانه باختری میلیونها انسان را به مرگ و گرسنگی کشیده و در زندانهای زیر سقف خود هزاران نفر را در غل و زنجیر و شکنجه نگهداری میکند.
یکی از جدیترین موضوعاتی که همواره اذهان را درگیر خود ساخته است این بوده که چگونه کشورهای منطقه و ملل عرب، با حجم بالای نیروی انسانی و حتی با داشتن توان نظامی بالا، از رویارویی با اسرائیل هراس دارند؟
رژیمصهیونیستی همان رویکرد قبل از آتشبس را در پیش گرفته و بهدنبال دستاوردسازی برای جنایتهای بیشماری است که مرتکب شده است.
موج «مهاجرت معکوس» به عنوان بزرگترین هزینه رژیم که سالهای اخیر به دلیل عدمثبات سیاسی، فروپاشی قانون، از هم پاشیدگی ارتش، سرکوب و فساد به راه افتادهبود بعد از طوفانالاقصی شتاب گرفتهاست.
مردم فلسطین در خلال جنگ طوفانالاقصی که قریب به 50 روز به طول انجامید در برابر انواع حملات ناجوانمردانه و غیر اصولی صهیونیستها مقاومت کردند و پا پس نکشیدند.
رژیم صهیونیستی قصد دارد با اعمال فشار حداکثری مردم غزه را وادار به کوچ کند، اما فرهنگ ایثار و شهادت همچنان مردم فلسطین را در برابر صهیونیستها مقاوم ساخته است.
اقداماتی که در پشتیبانی مقاومت فلسطینی بعد از عملیات طوفانالاقصی و علیه رژیم صهیونیستی و حامیان بینالمللی آن بهوجود آمد نقطه عطفی است برای حرکتهای بعدی مجموعههای مقاومت.
رژیم صهیونیستی در هر 2 صورت ادامه جنگ یا توقف آن، در موقعیت باخت و شکست قرار گرفته است؛ هر چند که اگر ته مانده عقل برای زمامداران این رژیم باقی مانده باشد، توقف زنجیره دامنهدار شکست را به افزایش تصاعدی خسارات رژیم و گرفتاری عمیقتر در باتلاق ترجیح میدهند و این برای اسرائیل، انتخاب بین بد و بدتر است.
هیچ پدیدهای مانند حوادث اخیر غزه مردم غرب را میلیونی به خیابان نکشاند و تقابل مردم-حاکمیت در غرب دیده نشد.
رژیم صهیونیستی در حملات اخیر بیش از 4600 کودک مظلوم را همراه با مادران و پدرانشان به خاک و خون کشیدهاند که جنایت هولناک آنها در بیمارستان شفا و قتل عام بیماران و کودکان یکی از ددمنشانهترین آنهاست و... دنیا کماکان به تماشای این صحنههای فجیع مشغول است... کودکان شهید غزه به خدا چه خواهند گفت؟
قریب به 40 روز از حملات رژیم صهیونیستی به غزه میگذرد و روشنفکران ایرانی که در ماجرای جنگ اوکراین و اتفاقات 1401 بیانیههای عدالتطلبانه صادر میکردند این روزها در سکوت معناداری فرو رفته و صدای بسیاری از دانشگاهیان را درآوردهاند.
صدای جنگ کثیف، صدای بمب و انفجارهای وحشتناک، ویرانی و خرابی، بیخانمانی، آوارگی و صدای ضجه کودکان و زنان است.
وخامت اوضاع اقتصادی در طول چهل هفته اعتراضات تلآویو باعث اعتصابات همه جانبه شده بود، اما طوفانالاقصی اساس شکست اقتصادی تازهای را برای رژیم موقت صهیونیستی رقم زده است.
سعدالله زارعی درباره حملات حماس گفت: حماس این فرضیه را که به هیچ وجه امکان شکست دشمن فراهم نیست و فلسطینیها باید با چیزی که اسرائیل خواهان آن است کنار بیایند باطل کرد. از این حیث میتوانیم بگوییم حماس به فلسطین حق حیات داد.
سید مقاومت روز جمعه چه گفت؟ او بیش از یک ساعت بدون لکنت زبان در کمال فصاحت و بلاغت و صراحت سخن گفت! تحلیل محتوای سخنان او فوقالعاده مهم است!
شبههسازی درباره کنش حزبالله لبنان و مواضع دبیرکل آن عمدتاً به اثرگذاری آن بر موضوعات و تحولات منطقهای باز میگردد و در این میان یکی از شگردها برای غلبه بر تکنیکهای حزبالله، بازکردن مشت آن است. در حالی که «رازآلود» حرکت کردن یکی از لوازم قدرت و اثر عملیاتی آن است. این مشت بسته بود که در تحولات سوریه کار خود را کرد.
تاریخ اشغالگری مستمر اسرائیل در ماجرای قتلعام صبرا و شتیلا به خوبی نشان داده این موجودات خونریز حتی به آوارگان هم رحم نکرده و آنان را اسیر جنون جنایت خود میکنند.
راهبرد مقاومت، سرد کردن جنگ و تثبیت موفقیتش است. او فراتر از آنچه را که میخواست به دست آورد: «افسانه بازدارندگی اسرائیل» شکست و از طرف دیگر چون هویت طوفانالاقصی فلسطینی ماند؛ پروپاگاندای صهیونیستها هم ناکار شد.