اگر روزگاری بیانیه موسوی توسط منافقین در خارج از کشور ساختهوپرداخته میشد؛ این روزها چه کسی برای موسوی خط و مشی تعیین میکند؟
فتنه گران در ظهر عاشورا در حالیکه عزاداران یکی از هیئتهای مذهبی در حوالی خیابان جمهوری در حال اقامه نماز ظهر عاشورا بودند، آنان را سنگ باران کردند.
اصلاح طلبان به گونه ای درباره وضع موجود سخن می گویند که گویا دولت روحانی کشور را در بهترین وضعیت ممکن به دولت رئیسی تحویل داده و این دولت سیزدهم بوده که نتوانسته امانتدار خوبی باشد.
در «دولت سوم و چهارم خاتمی» قیمت ارز حداقل ۸ برابر، قیمت طلا ۱۰ برابر ، قیمت مسکن حداقل ۷ برابر ، قیمت خودرو حداقل ۶ برابر و قیمت بقیه کالاها تا ۳۰۰ درصد افزایش یافت.
اکنون سالهای طولانی است که پروژه «معرفی امامِ منهای خط امام» به کارویژه اصلی افراطیون اصلاح طلب بدل شده است.
دبیر اتحادیه بنکداران با اشاره به گرانی در بازار توزیع شکر گفته است: هم اکنون شکر با 6 نرخ متفاوت در بازار به مردم عرضه میشود!
این روزها سرنوشت کروبی (شیخ فتنه گران) درس عبرتی برای موسوی است، کروبی برخلاف انتظارش پس از عادیسازی سیاسی بههیچعنوان مورد استقبال حلقه امنیتی و تندرو اصلاحات قرار نگرفت!
محدودیت فیزیکی مقابل منزل یکی از عوامل اصلی آشوبهای پس از انتخابات ۸۸ از صبح امروز برطرف شده است.
کارشناسان معتقدند که دولت های یازدهم و دوازدهم(دولت اول و دوم روحانی)، در حقیقت «دولت سوم و چهارم اصلاحات» و به عبارتی «دولت سوم و چهارم خاتمی» بود.
افراطیون اصلاح طلب نگرانند که دولت بانیان مشکلات موجود را کنار بگذارد. این در حالی است که بانیان گرانی و حامیان دلالان و مخالفان خودکفایی، نباید جایی در دولت داشته باشند.
فتنه ۸۸ پروژه بسیار پیچیده و گسترده ای بود که اهداف ضدایرانی متعددی را دنبال می کرد. این فتنه، هم معیشت مردم ایران را هدف قرار داده بود، هم امنیت مردم را، هم تمامیت ارضی کشور و هم استقلال کشور را.
صحبتهای مهم رئیس قوه قضائیه مبنی بر "لزوم رعایت حقوق متهمان و مجرمان"، موجب استشمام بیشتر رایحه عدالت انقلاب اسلامی در جامعه میشود و از تکرار پروندههایی شبیه به "ستار بهشتی" جلوگیری میکند.
در روزهای اخیر و همزمان با رزمایش پیامبر اعظم(ص)۱۷، رسانه های اصلاح طلب «نمایش اقتدار و امنیت ایران» را سانسور کرده و آن را بی اهمیت جلوه دادند.
اصلاح طلبان با چند مسئله بسیار مهم مواجه هستند؛ «کارنامه مردود و غیرقابل قبول»؛ «فقدان برنامه راهبردی برای اداره کشور» و «فقدان سرمایه اجتماعی و کاهش روزافزون بدنه اجتماعی».
افراطیون اصلاح طلب و از جمله اعضای حزب اتحاد ملت- تابلوی جدید حزب منحله مشارکت- در سال ۸۸ مشارکت ۸۵ درصدی مردم در انتخابات را به آشوب خیابانی و التهاب چندین ماهه بدل کردند.
احمد منتظری، فرزند آیتالله منتظری: هر کسی نقطه ضعفی دارد و نقطه ضعف آیتالله منتظری هم سید مهدی هاشمی بود.
بانیان کارنامه ضعیف و غیرقابل قبول دولت قبل، ژست شاکی به خود گرفته و مدعی هستند که نباید سفره مردم را از برجام و اخم و لبخند مقامات آمریکایی جدا کرد!
هفته قبل محمد علی زم اصلاح طلب معروف و پدر نیما زم با خلع لباس اختیاری در بهشتزهرا (س) و بازی در نقش پدری رنجدیده و داغدار بار دیگر نمایش گوهر عشقی را بازسازی کرد!
مشکل اصلی جریان اصلاح طلب، فقدان پایگاه اجتماعی قابل توجه و فقدان برنامه کاربردی برای اداره کشور است.