گویا از نگاه اصلاح طلبان، کاهش فوتی های کرونا از ۷۰۰ نفر به ۳ نفر و رکوردزنی روز بدون فوتی در کرونا، صرفا گفتاردرمانی است.
در «دولت سوم و چهارم خاتمی» قیمت ارز حداقل ۸ برابر، قیمت طلا ۱۰ برابر ، قیمت مسکن حداقل ۷ برابر ، قیمت خودرو حداقل ۶ برابر و قیمت بقیه کالاها تا ۳۰۰ درصد افزایش یافت.
رسانه های اصلاح طلب به گونه ای مشکلات موجود را غیرمنطقی جلوه می دهند که گویا روحانی کشور را در بهترین شرایط و در وضعیتی بی نظیر به دولت سیزدهم تحویل داد.
جریان اصلاح طلب به دلیل آنکه نمی تواند با دلایل منطقی و فنی و کارشناسی، مذاکره مستقیم با آمریکا را توجیه کند، به دروغ متوسل شده است.
رویکرد دولت قبل در سیاست خارجی، نه تنها الگو به حساب نمی آید بلکه دقیقا یک «درس عبرت» برای دولت فعلی و به ویژه دستگاه سیاست خارجی است.
آمریکا از یکسو میگوید ایران نمیتواند اورانیوم غنی شده بالای ۳.۷ درصد تولید کند، و از سوی دیگر آشکارا و مستقیم چند تن اورانیوم با غنای بالای ۹۰ درصد را به استرالیا منتقل میکند!
هیچکس مخالف مذاکره نیست، بلکه مخالفت اصلی با امتیازدادن یکطرفه و چوب حراج زدن بر دارایی ها و مولفه های قدرت کشور و ملت ایران است.
پیش از این دولت روحانی و وزارت خارجه به ریاست ظریف با مذاکره مستقیم با آمریکا، ملت ایران را سورپرایز کرد.مذاکره ای که دلار 32 هزارتومانی و تحریم کاتسا و ایسا و...برخی از نتایج آن بود.
دولت سیزدهم در پی آن است تا سفره مردم و اقتصاد کشور را از مذاکرات هسته ای و برجام جدا کند. این اقدام بسیار مهم و کارشناسی، با سنگ اندازی و مانع تراشی بانیان وضع موجود مواجه شده است.
دولت روحانی تنها در یک قلم، تورم ۴۳ درصدی را به دولت بعدی تحویل داده است. رقم سرسام آور نقدینگی، وضعیت نامساعد بازار مسکن، خودرو، اقلام خوراکی و...بخش دیگری از میراث دولت روحانی است.
یک جریان سیاسی در داخل همراستا با سیاست های ضدایرانی آمریکا در پی آن است تا هر رویدادی که در پیشرفت کشور و بهبود اقتصاد و معیشت مردم می تواند مفید باشد را به برجام و FATF گره بزند.
ریل گذاری جدید دستگاه دیپلماسی کشورمان، جریان تندرو اصلاح طلب را آشفته و نگران کرده است. چرا که این رویکرد در طولانی مدت، عیار دیپلماسی دولت تدبیر و امید- دولتِ اصلاح طلبان- را مشخص خواهد کرد.
طیف اصلاح طلب در دولت روحانی مدعی بود که «نمی گذارند کار کند». حالا همین جریان در دولت رئیسی ادعای «نمی توانند کار کنند» را مطرح می کند.
ظریف، وزیر خارجه ای بود که موثرترین کنشهای دیپلماتیکش به توییت زدن و پاسخهای توییتری خلاصه شد اما در میدان دیپلماسی شکست ها و ناکامی های متعددی را به کشور تحمیل کرد.
طیف اصلاح طلب در سالهای اخیر در سه انتخابات شکست خورد، انتخابات مجلس یازدهم، دولت سیزدهم و شورای شهر ششم. علت اصلی این شکست سنگین نیز بی توجهی به مطالبات و مشکلات اصلی مردم بوده است.
اصلاح طلبان در پی آن هستند که شکست احتمالی خود در انتخابات که از سقوط شدید پایگاه اجتماعی این طیف حکایت دارد را به گردن شورای نگهبان بیندازند.