اواخر دهه 60 میلادی، کاخ سفید و دولتهای اروپایی چشم به یاری دولت ایران دوخته بود. فلذا، دولت وقت با وساطت «خاویر پرز دکوئیار» دبیر کل وقت سازمان ملل، تمام اهتمام خود را برای حل بزرگترین بحران خارجی بلوک غرب به کار بست. تلاشی که البته به شکل نامحترمانهای پاسخ داده شد!
اگرچه بریکس از اقتصادهای نوظهور تشکیل شده، اما پیشاپیش آن را رقیبی برای گروه ۷ و تهدیدی برای ناتو میدانند. شاید سخنرانی رئیسجمهور ایران در اجلاس این گروه بیارتباط با این نگرانیها نباشد.
اندیشکده معتبر آمریکایی نوشت، مشارکت راهبردی ایران و روسیه منافع غرب را در منطقه خنثی میکند.
پیام تسلیت حجت الاسلام رئیسی به خانواده روح الله حیدری ومردم دلیجان قرائت شد.
سفیر ایران در کابل طی دیدار با رئیسجمهور پیشین افغانستان ضمن بررسی مسائل روز این کشور و منطقه بر لزوم تحکیم روابط میان دو کشور تاکید کرد.
مدیر یک موسسه مطالعاتی در چین از سیاستهای منطقهای «سید ابراهیم رئیسی» گفت، بهبود فضای منطقهای و بینالمللی به ایران این امکان را میدهد تا اوضاع را بهتر مدیریت کند.
یک نشریه روسی در تحلیلی نوشت، نگاه به شرق میتواند یک پیروزی راهبردی برای ایران در دوره ریاست جمهوری رئیسی باشد.
رئیس جمهور ایران در نامهای به رئیس شورای عالی سیاسی یمن ضمن قدردانی از او بابت ارسال پیام تبریک پیروزی در انتخابات، بر اهتمام تهران برای توسعه افقهای همکاری میان دو کشور تاکید کرد.
رئیسجمهور چین خطاب به همتای ایرانی خود با بیان این که روابط دو کشور را بسیار ارزشمند میداند، گفت، مایل است پنجاهمین سالگرد روابط دیپلماتیک را فرصتی برای غنی کردن مشارکت استراتژیک جامع در نظر بگیرد.
یک اندیشکده صهیونیستی با بررسی ابعاد پیام نُجَباء در تالیف کتابی با موضوع بلندیهای جولان، این جنبش مقاومت را ششمین بازیگر معرکه فلات اشغالی سوریه توصیف کرد و به رهبران این رژیم هشدار داد.