پس از اعلام خبر موفقیت دانشمندان ایرانی در تولید واکسنهای کرونا معاندان تلاش کردند تا بذر ناامیدی را در دل دانشمندان و مردم ایران بپاشند امروز در برابر موفقیتهای پیاپی محققان ایرانی سکوت کردهاند.
انتشار نقشه کرونایی ایران از سوی وزارت بهداشت بیانگر کاهش ۳۳ درصدی تعداد شهرستانهای بسیار پرخطر است اما کارشناسان تاکید میکنند برای تثبیت شرایط مهمترین راهکار رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
نگاه دقیق به جداول و نمودارهای منتشر شده از سوی وزارت بهداشت در زمینه همهگیری کرونا نشان دهنده فراز و فرودهای معناداری روی جداول است.
نخستین مقاله مطالعات بالینی کوویران برکت در یکی از معتبرترین مجلات دنیا به نام «Clinical Microbiology and Infection» چاپ شد.
بررسی دقیق آمارهای وزارت بهداشت نشان میدهد ویروس منحوس در پیک ششم روند نزولی خود را حفظ کرده و درصورت همراهی هموطنان این روند قبل سال تثبیت میشود و با کمترین هزینه ممکن از پیک ششم عبور میکنیم.
درشرایطی که اخبار حکایت از مهار پیک ششم در برخی استانها دارد تغییر نرخ مبتلایان روزانه بیانگر این نکته است که هنوز شرایط به تثبیت نرسیده و درصورت عادی انگاری یکباره شرایط به سمت بحرانی شدن پیش میرود
درحالی دوباره آمارهای کرونایی همه یکباره صعودی شد که کارشناسان براینباورند رنگ زرد و نارنجی کرونایی تمایل بهسمت قرمزشدن دارند و نباید با عادیانگاری به بحران دامن زد.
نگاه آماری به جداول رسمی منتشرشده از وضعیت همهگیری نشان میدهد نبض همهگیری در سومین روز از اسفند ۱۴۰۰ تندتر تپیده است و رفتهرفته به بحران نزدیک میشویم.
در شرایطی که نرخ ابتلای روزانه به روند افزایشی خود ادامه میدهد برخی اخبار حکایت از تکمیل ظرفیت تعدادی از مراکز درمانی داشته و کارشناسان براین باورند که عادی انگاری مردم باعث تشدید بحران می شود.
به تازگی لیستی از وضعیت بررسی واکسنها توسط سازمان جهانی بهداشت در فایلی منتشر شده که در آن واکسن ایرانی کووبرکت نیز حضور دارد.
بررسی روند روبهرشد همهگیری کرونا در پیک ششم نشان میدهد همه شاخصها در مدار صعودی قرار دارند و این روند میتواند در روزهای آتی نیز ادامه داشته باشد و موجب تشدید بحران شود.
بر اساس نتایج یک مطالعه، واکسن کوو ایران برکت به ترتیب ۸۷.۱، ۸۶.۴ و ۹۸.۳ درصد در پیشگیری از مرگ، بستری و تست مثبت کرونا مؤثر بوده است.
روند افزایشی نرخ ابتلای بیماران به ویروس امیکرون نشان میدهد ویروس غالب دلتا در ایران رفته رفته مغلوب سرعت بالای سرایت ویروس جهش یافته آفریقایی شده و احتمالا هفته آینده رسماً آغاز پیک ششم تایید شود.
آمارهای رسمی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت نشان میدهد نرخ ابتلای روزانه نسبت به هفته قبل رشدی معادل ۸۶.۲۸ درصد داشته که این روند نشانه آغاز بحرانی تازه در دو هفته آینده است.
درحالی که روند صعودی نرخ ابتلای روزانه در آخرین آمارهای رسمی متوقف و دوباره سیر نزولی به خود گرفته است کارشناسان براین باورند هرگونه عادی انگاری اشتباهی بزرگ در مدیریت شرایط است.
سخنگوی وزارت علوم گفت: ارائه کارت واکسیناسیون برای حضور دانشجویان در دانشگاه الزامی است.
بررسیهای آماری نشان میدهد روند روبهرشد ویروس امیکرون در کشور همچنان ادامه دارد بهصورتی که رشد نزدیک به ۲۰۰۰درصدی از هفته اول دی ماه ۱۴۰۰ تا روز گذشته یکی از اصلیترین نگرانی کارشناسان بهداشت است.