همزمان با ایام راهیان نور در جنوب کشور، هفت شهید شاخص راهیان نور معرفی شدند که در این میان، نام یک شهید از جبهه مقاومت و یک بانوی شهید اهل سنت به چشم میخورد.
به نظر من در اوایل دهه نود با شروع دولت آقای روحانی مانیفستهای خیلی تقلبی و برچسبهای بسیار بیخودی به اهالی تئاتر زده شد و در اواسط دوره دوم ایشان این روند تشدید شد.
در لحظاتی از نمایش بازیگر این نقش تینو صالحی، با صدای طنینانداز زیبایی میگوید: من فقط عکس یک نفر را روی بدنم خالکوبی کردم و آن عکس امام است و ضرغام روی سینه اش خالکوبی کرده بود که: فدایت شوم خمینی.
سگک شش اجرای دیگر در ساعت ۲۰ روزهای آتی دارد و تماشای آن، پیشنهاد من به دوستانی است که از مباحث سیاسی و اقتصادی این روزها خستهاند.
در این نمایش حس کردم صحنه باید گوشهای از منزل مادر شهید ضرغام باشد.نماد آدمهای پاکی باشند که روزی یک گردان را تشکیل دادند، از مملکت دفاع کردند و بعد هر کدام شهید شدند. این پارچهها ابتدا جمع میشود.
ساعت از دوازده نیمه شب گذشته است. هنوز توی آبادان هستیم. خیلیها شهید و مجروح شده اند. حتی نزدیک بود عراقیها سیمرغ خود حاج قاسم را هم با آر.پی.جی بزنند. برای لحظاتی مرگ را با چشم خودش دید.
۳۶ سال از آغاز جنگ عراق علیه ایران گذشته است. در این مدت آثار متعددی درباره جنگ تحمیلی منتشر شده است. در این میان، آثاری که به جنگ با نگاهی انسانی پرداختهاند و این پدیده شوم را از این زاویه دید، روایت کردهاند، مقبولیت بیشتری یافتهاند.
چاپ پنجاه و پنجم کتاب «شاهرخ؛ حر انقلاب اسلامی» پس از ماه مبارک رمضان توسط گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی راهی بازار نشر میشود.
مستند «شاهرخ» با موضوع زندگی و تحول درونی شاهرخ ضرغام، یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس سه شنبه این هفته از شبکه افق پخش میشود.