سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت بیژن زنگنه وزیر سابق نفت گفت: این پرونده در دادگاه کیفری یک تحت رسیدگی است و فرد مورد نظر در دادگاه حضور یافته است.
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: قوه قضائیه پروندهای برای متهمان پرونده کرسنت تشکیل داده و در این راستا برخی مدارک و مستندات را جمع آوری کرده است.
«مالک شریعتی» عضو کمیسیون انرژی مجلس: کسانی که قرارداد کرسنت را امضا کردند پذیرفته بودند که بندهای آن برای مقامات ایران محرمانه باید باشد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: یکی از دلایل محکومیت ایران در پرونده کرسنت، وزیر شدن زنگنه بود؛ ما از دستگاه قضا انتظار داریم که با همه مسببان قرارداد کرسنت برخورد جدی کند.
شهردار تهران گفت: تهران نیازمند تحول است و نقطه آغاز تحول آن را هم از ری شروع کردیم.
اینک توپ در زمین دستگاه قضایی است که پس از دو دهه به پرونده پر از فساد کرسنت رسیدگی و متهمان را محاکمه کند.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه قوهقضائیه باید سریعاً بررسی پرونده مسئولان رشوهگیرنده در کرسنت را در دستور کار قرار دهد، گفت: زنگنه پرونده کرسنت را از مسیر خود خارج کرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: کرسنت و توتال زیان های زیادی به کشور وارد کرده است و زنگنه باید پاسخگوی اقدامات خود باشد.
انتشار خبر جریمه ۶۰۷/۵ میلیون دلاری ایران در پرونده «کرسنت» توسط دیوان داوری بینالمللی باعث شد که دوباره ابعاد مختلف این پرونده اعجابانگیز در رسانههای رسمی و فضای مجازی مورد بحث و بررسی قرار بگیرد.
بر طبق الگو و نسخه افراطیون اصلاح طلب، ایران باید همواره به طرف خارجی به صورت یکطرفه و بدون هیچ چشم داشتی امتیاز بدهد. گویا الگوی این طیف در سیاست خارجی، شخصی همچون «معمر قذافی» است.
«راز ماندگاری بیژن زنگنه در وزارت نفت، استخدام برخی نمایندگان است و نه مدیریت و توانمندی او.»