رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری درباره احتمال بالا رفتن مرگ و میرهای کرونایی، گفت: کشور ما همچنان در سیرصعودی مبتلایان در پیک اومیکرون قرار داد.
طولانی شدن دوران پیک پنجم کرونا که به واسطه سویه دلتا اتفاق افتاده است، باعث شده این شائبه قوت بگیرد که احتمالا ورود به پیک ششم، همراه با سویه های «دلتا» و «لامبدا» خواهد بود.
وزیر بهداشت در اولین بازدید میدانی خود از بیمارستان مسیح دانشوری بر لزوم کنترل مصرف و تجویز دارو به بیماران کرونایی تاکید کرد.
بهرام عیناللهی پس از گرفتن رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی به بیمارستان مسیح دانشوری رفت و از بخشهای مختلف بیمارستان بازدید کرد.
تازهترین وضعیت بیماری کرونا در پیک پنجم در سطح شهر تهران، مورد ارزیابی و تحلیل مدیران بیمارستانها قرار گرفت.
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: از امروز فاز سوم واکسن «اسپایکوژن» که حاصل همکاری مشترک یک شرکت دانش بنیان و استرالیا است آغاز شد.
اگر این روزها کرونا بگیری و نیاز به بستری شدن داشته باشی، باید قید پیدا کردن تخت خالی را بزنی، مگر پارتی بیمار در حد معاون وزیر و ...، باشد.
در این گزارش، تلاش کردیم از طریق ارتباط با متخصصان مختلف نظر آنها را درباره باورهای نادرست درباره واکسن کرونا جویا شویم.
بررسیها حکایت از دیده شدن کرونای هندی در تمام نقاط کشور دارد و متخصصان میگویند سیاستهای نادرست و بیتدبیریها منجر به وقوع پیکهای متعدد شده است.
متخصصان و کارشناسان بهداشت و درمان معتقدند با افزایش تعداد شهرهای قرمز در کشور، ممکن است کشور برای یک بار دیگر با موج سهمگین کرونا مواجه شود.
اولین اسپری ضد کرونای ایرانی رونمایی شد. طراحی این اسپری به گونه ای است که برای تبدیل ماسک های معمولی به ماسک های جاذب کرونا می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس بیمارستان مسیح دانشوری از راهاندازی بیمارستان صحرایی در این مرکز به منظور ارائه خدمات حداکثری به بیماران کرونایی خبر داد.
رئیس ستاد مبارزه با کرونای تهران گفت: بیمارستان مسیح دانشوری ظرفیت پذیرش بیش از ۱۸۰ بیمار سرپایی و ۱۱۰ بیمار بستری را داشته و خدمات آن نسبت به روزهای پایانی اسفند افزایش چشمگیری یافته است.
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به اینکه میانگین سنی بستریهای کرونا ۲۰ سال پائینتر آمده است گفت: نظرات یک بام و دو هوای مسئولان وضعیت را خطرناکتر میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از بیماری های ریوی به عنوان یکی از پنج بیماری شایع تا سال ۲۰۳۰ نام برد.
پزشک معالج علی انصاریان توضیحاتی را در خصوص آخرین وضعیت او ارائه کرد.
عضو کمیته علمی کشوری کرونا به بیان توضیحاتی در خصوص اقدامات کشور چین برای مهار کرونا پرداخت.
سامانه هوش مصنوعی ai-corona برای تشخیص کووید ۱۹ توسط بیمارستان مسیح دانشوری، پژوهشگاه دانش های بنیادی و دانشگاه شهید بهشتی رونمایی شد.
منتخبان مردم در مجلس بعدی میگویند از هماکنون کار خود را برای شناخت مشکلات مردم و صنایع آغاز کرده و با همفکری با کارشناسان در پی راهی برای درمان آنها هستند.