نشست بررسی نقش مبانی عرفان اسلامی در کنشگری تربیتی پنجشنبه 23 شهریورماه در مؤسسه علوم اسلام علامه کلباسی اصفهان برگزار می شود.
بیستمین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی «اخلاق وحیانی» به صاحبامتیازی پژوهشگاه علوم وحیانی معارج منتشر شد.
یک پژوهشگر ادیان و عرفان اسلامی معتقد میگوید: اگر بتوانیم از ماه رمضان توشهای فراوان برگیریم، میتوانیم به اسرار و حقایقی که خداوند از باب فطرت الهی در وجود انسان قرار داده، بهرهمند شود.
شماره 144 نشریه اطلاعات حکمت و معرفت با عنوان «دفتری برای عرفان اسلامی» منتشر شد.
آیت الله رمضانی گفت: خواص حوزه و دانشگاه راه حل مشکل ما هستند. باید خواص قرآنی و ملکوتی و الهی را تربیت کنیم.
یزدانپناه در مناظره برنامه گستره شریعت گفت: واقعیت عرفان فقط دادن احساس نیست بلکه موج معرفت وجود دارد. یثربی در مقابل تأکید کرد: عالم عرفان احساسی است نه فلسفی و تفسیر عقلی.
سیدیحیی یثربی در برنامه گستره شریعت گفت: عقل به دنبال فهم و تصور و تصدیق روابط و حقایق اشیاء است اما عرفان این گونه نیست یعنی عقل به جای خود اما انسان با ریاضت رشد میکند و به انسان کاملی تبدیل میشود.
کتاب «عرفان اسلامی در متون عالمان شیعی» به قلم محمد فنایی اشکوری، استاد فلسفه و عرفان با همکاری دکتر اصغر نوروزی توسط انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) منتشر شد.
سازمان بسیج مداحان استان کردستان با همکاری حوزه هنری استان جشنواره منطقه ای دف نوازی و مولودخوانی را با عنوان «سراج منیر» طی روزهای 20 و 21 شهریورماه با هدف ارتقای اشتیاق دینی از طریق هنرهای آئینی و ترویج تفکر عرفان اسلامی برگزار می کند.
بنا به گفته خانواده زندهیاد احمد عزیزی قرار است آرامگاه این شاعر به مرکزی فرهنگی در شهر کرمانشاه تبدیل شود.
نخستین عارفان مسلمانی که نامشان در منابع قرون اولیه آمده، در کتاب نخستین عارفان مسلمان به قلم حسین شکرابی منتشر شد.
یک استاد دانشگاه با اشاره به توزیع محصولات فرهنگی عرفانهای کاذب در سطح جامعه گفت: عزمی برای مهار این جریان از سوی مسئولان امر وجود ندارد.
پس از تعطیلی کارگاهها و کلاسهای آموزشی یوسفعلی میرشکاک در حوزه هنری، قرار است وی این کلاسها را در منزل شخصی خود برگزار کند.