در گذشته در ۱۳ فروردین سبزههای نوروزی خود را به صحرا میبردند و برای احترام به زمین و گیاه آن را در خاک میکاشتند، اما امروزه سبزهها در طبیعت و خیابانها رها میشوند.
تصویری جالب در حاشیه روز طبیعت در تهران را میبینید.
امسال و سال گذشته بواسطه شیوع کرونا مردم ایران با محدودیت هایی برای حضور در طبیعت مواجه شدند.
امسال دومین سال است که سیزده فروردین با سالهای دیگر فرق دارد امسال شهروندان اصفهان همانند سال گذشته سبزهها را در خانه گره زدند و مراسم روز طبیعت در اماکن عمومی و بیرون از خانهها برگزار نشد.
با وجود توصیه های ستاد ملی کرونا بر حضور مردم در منازل، با این حال پارک چیتگر یکی از نقاط پرازدحام در روز طبیعت بود.
متاسفانه با وجود هشدارهای مکرر، ترافیک خودروهای برخی هموطنان در منطقه ای در مرز استانهای چهارمحال و بختیاری و خوزستان را می بینید.
در حالی که ورود به بوستانهای پایتخت در روز ۱۳ فروردین امسال ممنوع اعلام شده؛ تعدادی از مردم حاشیه بزرگراهها را برای تفریح و گردش روز طبیعت انتخاب کردهاند.
به منظور پیشگیری از شیوع گسترده کرونا، برپایی هرگونه دورهمی و تجمع در بوستانها، فضای سبز و پارکها ممنوع اعلام شد.برای در امان ماندن از ویروس کرونا، بهتر است امسال هم سیزده را در خانه به در کنیم.
تصاویری از خلوتی بوستان های دماوند، شهرری و البرز در روز طبیعت را می بینید.
امسال برای دومین سال با متفاوتترین ایام نوروز روبرو هستیم، حضور ویروس کرونا و متعاقب قرنطینه همگانی، این پرسش را ایجاد میکند که: چطور میتوان در خانه سیزده را بدر کرد؟
با توجه به شیوع کرونا، ۱۳ بدر امسال گروه جهادی هیئت سیدالشهدا لنگرود باکار جهادی خود تعدادی از روستاهای اطاقور را ضدعفونی و گندزدایی کرده و در بین خانوارها ماسک و مواد ضدعفونی توزیع کردند.
درحالی هرسال سیزدهمین روز از فروردین ماه طبق آداب و رسوم ایرانی مشغول برنامهریزی برای دل به طبیعت سپردن بودیم امسال باید مدنظر داشته باشیم که بیماری کرونا این رسم قدیمی را با چالشی جدی روبرو کرده و خطر در کمین است.