محققان کشور محصولی ایرانساخت برای تشخیص و درمان بیماریهای مرتبط با روان تولید کردند.
نظام درمان عمومی انگلیس امروز مراحل یک آزمایش جدید خون را که میتواند تا پنجاه نوع بیماری سرطان را پیش از بروز علائم ردیابی کند، آغاز میکند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران از تلاش محققان این دانشگاه برای تولید واکسن و کیت های تشخیص سریع سرولوژی برای مقابله با کرونا خبر داد.
رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران گفت: یکی از کارهایی که در این برهه حساس شیوع کرونا در این پژوهشگاه صورت گرفت، طراحی ۳ نوع کیت ارزانقیمت با شناسایی ۳ ژن از ۴ ژن کووید ۱۹ است.
حالا ایران که جز ۵ کشور نخست جهان در تحقیقات مداخله ای کرونا است 16اردیبهشت ۴۰ هزار کیت تشخیصی سرولوژی به آلمان صادر کرد.
رئیسجمهور در دستوری به وزیر بهداشت، بر توسعه تولید کیتهای تشخیص کرونا برای تامین نیاز داخلی و صادرات آن به کشورهای متقاضی تاکید کرد.
روحانی: گسترش تعداد مبتلایان به کرونا میتواند خبرخوب باشد. با افزایش تعداد آزمایشگاه ها و کیت ها، افراد بدون علامت را شناسایی میکنیم.
تبدیل تهدید کرونا به فرصت با همت متخصصان ایرانی میسر شد.
چین تصمیم هند برای توقف استفاده از کیتهای آزمایشی ساخت این کشور به منظور تشخیص بیماری کرونا را ناعادلانه و غیر مسوولانه توصیف کرد.
کیت مولکولی محصول دانشگاه امیرکبیر است که توسط یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه طراحی و تولید شده، این کیت در ۵۵ دقیقه قادر است بیماری کرونا را تشخیص دهد.
رئیس جمهور در جلسه هماندیشی با مدیران پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان که عصر دوشنبه ۸ اردیبهشت برگزار شد، گفت: در تولید کیتهای سرولوژی علاوه بر تامین نیاز داخلی توان صادرات داریم.
"حقدوست" اپیدمیولوژیست: برای تشخیص قطعی این بیماری فعلا روش مولکولی مرسوم است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: با تولیدات روزافزون شرکت های دانش بنیان در زمینه کیت های تشخیص و تجهیزات پزشکی در زمینه بیماری کرونا، اکنون برای صادرات این محصولات آماده می شویم.
معاون علمی و فناوری و فناوری گفت: در حال حاضر انواع کیت های تشخیصی و تجهیزات دیگر در داخل تولید می شود که در کنار زحمات کادر درمان و وزارت بهداشت بر روند نزولی بیماری تاثیرگذار بوده است.