هجوم گسترده ملخها که مشغول نابود کردن محصولات کشاورزی و مرتعها در مناطق شرق آفریقا بوده اند منابع غذایی را تهدید میکنند.
ملخ های پایتخت بومیاند که به علت بارندگی های مناسب و افزایش پوشش گیاهی جمعیت شان زیاد شده و چون بومی شهر تهران هستند و نه مهاجر، هیچ خطری برای کشاورزی ندارند.
ملخ های صحرایی با قدرت بالای پروازی و امکانات کمی که این شهرستان برای مقابله با این ملخ ها دارد باعث شده که خسارت زیادی به مزارع و باغات آن زده شود.
سرپرست فرمانداری شهرستان رباط کریم گفت: مبارزه با ملخ ها در مناطقی از فرودگاه امام خمینی (ره)، اراضی شهرهای رباط کریم و پرند در حال انجام است.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: تاکنون مبارزه با آفت ملخ صحرایی در سطح ۴۵ هزار هکتار از اراضی ۶ استان جنوبی کشور انجام شده است.
فرمانده هنگ مرزی مهران کلیپ منتشره با عنوان وجود ملخ یا مورچه در پاسگاههای مهران را تکذیب کرد.
استاندار خوزستان گفت: هجوم ملخ ها به مزارع کشاورزی با سم پاشیهایی که انجام شد خوشبختانه کنترل و مشکل خاصی ایجاد نشد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از هجوم سنگین ملخ ها به مزارع استان خوزستان در هفته آینده خبر داد.
تصاویری از هجوم ملخ ها به منطقه ای در عربستان را می بینید. وزارت کشاورزی اردن نیز اعلام کرده با توجه به جهت وزش باد، بیم آن میرود ملخها به سمت این کشور حرکت کنند.
از عصر روز پنجشنبه یکم اسفند ماه، ۹ شهرستان این استان با هجوم ملخهای صحرایی که از طریق دریا وارد شدند، روبرو شدهاست.
ایران برای مقابله با دور جدید حمله ملخها آماده میشود اما به نظر میرسد این بار به واسط حجم کمترحمله ملخ ها و تجربه قبلی این کشور در مقابله با این آفت میزان خسارت کمتر خواهد شد.