اعتقاد به مدل و نسخههای بومی اداره کشور نیز اصل مهمی است که در نقد و تبیین باید مورد توجه قرار گیرد. فرامرزی بودن انقلاب اسلامی و استمرار روح اسلام انقلابی در کشور نیز از اصول و آرمانهای امام است...
مدیرمسئول روزنامه جوان میگوید تحریم به سقف خود رسیده و امریکاییها به جز مذاکره راه دیگری ندارند.
ذکر این نکته مهم است که رهبری متناسب با چشماندازی که از حرکت هر دولت دارند، در بدو کار نکاتی را به آنان میفرمایند که ممکن است بازخوانی آن ۱۰ سال دیگر، راز و فلسفه آن را آشکار سازد.
بعد از ملموس شدن نتیجه مشارکت در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ هر کسی متناسب با گرایش و نسبت خود با نظام جمهوری اسلامی ایران، عللی را برای آن تحلیل کرد.
انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ ایران به تعبیر اهل جبهه در میانه آتش برگزار شد.
جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی، بازی نظام سلطه در قاعده سلطهگر – سلطهپذیر یا جهان آزاد و قرنطینه را به هم زد. چنین امری در شأن ملت کهن ایران بود، اما پرهزینه هم بود.
سردار حجازی به خاطر خلق و خوی شخصی نسبتاً گمنام ماند، رسانهگریز بود و با تظاهر، ریا و گزارشدهی فرسنگها فاصله داشت. عبارت «سراپا مجاهدت» مقام معظم رهبری درباره ایشان ادا کردن حق مطلب بود.
اندیشه سیاسی امام، حکومت در عصر حاضر، از جهت شکل و محتوا بر سه اصل قابل جمع استوار است؛ ۱- جمهوری اسلامی ۲- مردمسالاری دینی ۳- اسلام سیاسی. آیا شما به این معتقدید؟
وقتی رئیسجمهور محترم در روز ۲۲ بهمن امسال فهرستی از اقدامات دولت را برمی شمرد، ذهن نگارنده مرتب بین بیاختیاری و این همه کار رفت و برگشت میکرد.
در چرایی کاهش مشارکت نمیتوان تک عاملی یا تکزاویهای به موضوع نگریست یا به توجیه جناحی آن بسنده کرد، اما میتوان با صراحت گفت ردصلاحیتها عامل آن نیست.
بازکردن دریچهای نو از سوی مقام معظم رهبری برای توصیف حال ملت ایران آن هم با مبانی و ادبیات درون دینی، رهاورد جدیدی در تکمیل منظومه شناختی ملت مسلمان ایران است.