گروهی از قانونگذاران آمریکایی طرحی برای دائمی کردن یکی از قانونهای تحریمی علیه ایران ارائه کردهاند.
در این ۸ سال کابینه روحانی در اختیار اصلاح طلبان و به عبارتی در اختیار اعضای ارشد ستادهای انتخاباتی موسوی و کروبی بود.
روحانی خرداد ۹۲ گفته بود:هرکسی میآید تاکید میکند که تحریمها را خواهد برداشت اما پاسخ و راهکار بنده عملی و اجرایی است. اگر من رئیسجمهور شوم، تحریم را برمیدارم.
لیدرهای اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری اخیر همانند سالهای ۹۲ و ۹۶ از همان ترفند هیولاسازی از رقیب استفاده کردند، اما مردم به این روش توهین آمیز پاسخ منفی دادند.
طیف اصلاح طلب در انتخابات ۱۴۰۰ دو نقطه ضعف اساسی دارد، یکی کارنامه و دیگری برنامه است. بنابراین در پی آن است تا با ایجاد دوقطبی های کاذب، این دو مسئله بسیار مهم را به حاشیه ببرد.
رسانه های اصلاح طلب اگر با مردم صادق هستند باید جدولی از وعده های روحانی در سالهای 92 و 96 تهیه کرده و بررسی کنند که این وعده ها به چه میزان اجرایی شده است.
حامیان برجام هیچگاه به صورت کارشناسی و فنی به دفاع از برجام نمی پردازند، در حقیقت این طیف استدلال فنی و کارشناسی در دفاع از برجام ندارد و به عبارتی در این خصوص «دست خالی» است.
قطعنامه ۱۹۲۹ در سالگرد فتنه ۸۸ و با هدف حمایت از جنبش سبز در ایران صادر شد. در حقیقت بانیان و حامیان فتنه ۸۸ با تحمیل قطعنامه ۱۹۲۹، چاقوی تحریم را تیز کرده و سفره مردم را کوچک کردند.
عضو اولین تیم مذاکرات هستهای گفت: ترامپ تاکنون ۹۰ درصد برجام را نابود کرده است.
ارسال محموله بنزین ایران به ونزوئلا علاوهبر آنکه ناتوانی و استیصال آمریکا را نمایش داد، برای طیفی که در داخل کشور، سیاست خارجی را به آمریکا و اروپا خلاصه کرده بود، درس بزرگی داشت.
اکنون هنگام اقدامات متقابل و خروج کامل از برجام است و نه دور خود چرخیدن و سرگرمی ساختن. به اقتضای اصل بدیهی مدیریت، دولت و وزارت خارجه میبایست نقشه جایگزین را پیشبینی میکردند.
چرا برجام را بر مبنای اعتماد به دشمن و بهگونهای تنظیم کردید که او بتواند آن را زیر پا بگذارد و شما مجبور باشید یکطرفه به تعهدات عمل کنید؟
علی مطهری میگوید چرا نباید لابی قوی با کنگره آمریکا داشته باشیم؟