یک اندیشکده آمریکایی میگوید بزرگترین نقطه عطف در خصوص مهار همهگیری زمانی بود که ایران تحت زمامداری رئیسجمهور جدید تسریع روند تزریق روزانه واکسن کووید-۱۹ را کلید زد.
اگر یک مرور گذرا بر حوادث و رخدادهای ۴۳سال عمر انقلاب و نظام جمهوری اسلامی داشته باشیم با وجود آنکه پیروزیهای بزرگی را خلق کردهایم، درمییابیم که روایتگر خوبی در اغلب این حوادث و رخدادها نبودهایم.
اندیشکده رَند مینویسد ایران برای مقابله با آمریکا و متحدانش در خاورمیانه از یک «شبکه تهدید» استفاده میکند که از چهار دسته تشکیل شده است: هدفزن، بازدارنده، ثباتآفرین و نفوذگر.
یک اندیشکده آمریکایی با اشاره به نقش مهم ایران در تحولات کنونی افغانستان و همچنین پس از خروج نیروهای آمریکایی از این کشور اذعان کرد که خروج آمریکا فرصتی طلایی برای ایران خواهد بود.
تحقیقات اندیشکده «رَند» حاکی از آن است که ۴۳ درصد از مردم آمریکا اخبار را از تلویزیون، ۲۳ درصد از منابع اینترنتی و ۱۶ درصد از رسانههای اینترنتی دریافت میکنند.
امروزه رسانههای های غربی مجبور شدند به سانسورهای خود پایان داده و به خسارت سنگین حملات موشکی سپاه به پایگاه عین الاسد اذغان کنند.
رسانههای آمریکایی در حالی به افشای قطرهچکانی اطلاعات درباره خسارات پایگاه عینالاسد روی آوردهاند که برخی منابع حتی تعداد بالایی از کشتهها را تخمین میزنند.
«یورش فوجی» که از آن به عنوان عاملی تعیینکننده در رقم زدن سرنوشت درگیریهای عصر مدرن یاد میشود، شباهتهایی با اغتشاشات آبانماه در ایران داشته است.