آبله میمونی به شکلهای گوناگون تظاهر میکند و از یک بیماری عمومی همراه با تب و بزرگی غدد لنفاوی به بروز علائم پوستی به صورت ضایعههایی خاص میانجامد.
آسم یک بیماری مزمن التهابی و غیرواگیر ریه است که تحت تاثیر عوامل محیطی و ژنتیکی بروز میکند. در افراد مبتلا به آسم، حساس بودن راههای هوایی، منجر به بروز انسداد در راههای هوایی میشود.
طبق یافته جدید پزشکان آمریکایی التهاب قلبی به وجود آمده پس از تزریق واکسنهای کرونا در بدن افراد, کمتر از ابتلا به خود ویروس کرونا است.
کرونا بیش از دو سال است با سلامت مردم دنیا در جدال قرار دارد؛ اما واکسن سازان دنیا و از جمله ایران نیز بیکارنبودهاند؛ به طوری که اکنون ۶ واکسن ضد کرونا در کشورمان تولید میشود.
ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه میگوید که شبکهای از دهها آزمایشگاه با هدایت و حمایت مالی پنتاگون در اوکراین فعالیت دارد.
به گفته محققان، کووید ۱۹ اکنون می تواند در مقایسه با آنفلوانزا کمتر کُشنده باشد.
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت:بیشتر متخصصان آمار و اپیدمیولوژی، پیش بینی میکنند که شاید در آینده شاهد پاندمی کرونا نباشیم و ویروس کرونا به شکل اندمیک و به شکل ویروس آنفلوآنزا باشد.
وزارت بهداشت در قالب یک پرواز، تمامی شهروندان ایرانی در ووهان چین را به سلامت به کشور بازگرداند، روایت این پرواز و قرنطینه پس از آن را در گفت وگو با عکاس این پرواز بخوانید.
آنتیبیوتیکها در برابر عفونتهای ویروسی بیاثرند؛ زیرا ویروسها از سلولهای میزبان خود برای انجام فعالیتهایشان استفاده میکنند؛ بنابراین داروهای ضدویروس عملکرد متفاوتی نسبت به آنتیبیوتیکها دارند.
رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: از هفته های آتی شاهد شیوع اومیکرون در کشور خواهیم بود و احتمالا آمار بستری ها بالا خواهد رفت.
یک فوق تخصص ریه با اشاره به شیوع آنفلوانزا، نسبت به مصرف بی رویه داروها و به ویژه آنتی بیوتیک ها که منجر به مقاومت دارویی می شود، هشدار داد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به روند کاهشی کرونا در تهران، گفت: اگر اطلاع رسانی پیرامون این طرح درست پیش رود و دستگاهها هماهنگ با یکدیگر اقدام کنند، کمک بزرگی به مدیریت کروناست.
دبیر کمیته تخصصی «اپیدمیولوژی و پژوهش کووید ۱۹» درباره طرح قرنطینه هوشمند توضیحاتی ارائه کرده است.
سخنان وزیر بهداشت مبنی بر برگزاری جشن پایان واکسیناسیون در کشور که از آن به عنوان جشن پایان کرونا یاد شد، با واکنشهای برخی چهرههای حوزه سلامت مواجه شد.
رییس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت در رابطه با روند واکسیناسیون کرونا در کشور و نحوه دریافت واکسیناسیون توضیحاتی ارائه کرده است.
سه تن از اساتید علوم پزشکی، با توجه به روزهای پایانی سال و افزایش حجم سفرهای تابستانی، ابراز نگرانی کرده و نسبت به بروز پیک ششم و رخداد بحرانی به مراتب سخت تر از پیک پنجم هشدار دادند.
مادران باردار در خطر بالاتر ابتلا به کرونا نیستند، اما در صورت درگیری، احتمال بروز اشکال شدیدتر بیماری در آنها نسبت به سایر خانم ها در سن مشابه بیشتر خواهد بود.
دبیر کمیته علمی کووید - ۱۹ به شبهاتی مبنی بر عدم تشکیل جلسه این کمیته در سال جاری پاسخ داد و درباره دستور وزیر بهداشت درباره بررسی تزریق دوز یادآور واکسن کرونا در برخی گروه ها، توضیحاتی را ارایه کرد.
محققان دریافتند که بیماران کرونایی واکسینه شده علیه آنفلوانزا، کمتر به بخش اورژانس مراجعه کرده و در بخش مراقبت های ویژه (ICU) بستری می شوند.