اصلاح طلبان که در دو دولت گذشته با همه ناکارآمدی دولت را موفق جلوه میدادند امروز سعی میکنند برای پوشش دادن به ضعف عملکردی دولتی که تمام قد سالها پشت آن ایستادند دولت رئیسی را تخریب کنند.
ارگان حزب کارگزاران میگوید: آقای روحانی میتواند کمر همت ببندد و به عنوان چهرهای صاحب سبک و برنامه، در قالب نهادی سیاسی و مدیریتی، ظهور عملیاتی و اجتماعی جدی داشته باشد.
ارگان حزب کارگزاران، ضمن تبرئه خود، روحانی و فراکسیون امید در مجلس دهم و شورای شهر پنجم را عامل شکست اصلاحطلبان معرفی کرد.
اصرار برخی فعالین و رسانه های اصلاح طلب مبنی بر امضای برجام موشکی و منطقه ای، هیچ رنگ و بویی از سهل اندیشی ندارد و این اصرارها بیشتر بوی خیانت میدهد تا کج فهمی.
علت اصلی وضع موجود بی مسئولیتی طیفی است که از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون حداقل ۳۴ سال در مناصب ارشد اجرایی، تقنینی و قضایی حضور داشته اما به هیچ عنوان کارنامه قابل قبولی ارائه نداده است.
همان جریانی که دیروز ساخت پالایشگاه را بی فایده و واردات بنزین را امری اجتناب ناپذیر قلمداد می کرد، حالا مدعی است که قطعی برق به دلیل تحریم هاست.
اگر تعامل با آمریکا، برای مردم ایران رفاه ملی در پی داشت، در این ۸ سال آنچنان رونق اقتصادی در کشور ایجاد می شد که دیگر مردم هیچ نیازی به پول یارانه احساس نمی کردند.
عبدی و همفکران وی همان جماعتی هستند که در سال ۹۶ تاکید داشتند که با روحانی به عقب برنمی گردیم و اگر آقایان رئیسی و قالیباف به ریاست جمهوری برسند، دلار ۵ هزارتومان شده و شرایط کشور بحرانی می شود.
روحانی روز گذشته درحالی دوباره به ستایش از کارنامه و عملکرد دولت پرداخت، که هفته گذشته معاون اول او به هنگام ثبتنام در انتخابات و توصیف مصائب و گرفتاریهایی که دولت بر سر مردم آورده، به گریه افتاد.
اگر اصلاحطلبان ادعا دارند که با مردم صادق هستند، توضیح دهند که دولت روحانی چند واحد «مسکن اجتماعی» تحویل مردم داد؟ آیا آنچنان رونقی ایجاد شد که مردم دیگر به پول یارانه نیازی ندارند؟
دولت روحانی یکی از نتایج «تکرار می کنم» خاتمی است. تعداد قابل توجهی از اعضای ارشد دولت روحانی، همان مدیران ستادهای انتخاباتی موسوی و کروبی در سال 88 هستند.
معاون اول رییسجمهوری، به واقع بزرگترین سرمایه اصلاحطلبان در دولت روحانی است. بر همین اساس نیز اصلاحطلبان تاکنون هر کاری برای رهاساختن جهانگیری از مخمصه ناکارآمدی دولت انجام دادهاند.
ارگان حزب کارگزاران میگوید مسئله کسری بودجه، مسئلهای سیاسی است نه اقتصادی.
رویکرد غربزده و نگاه به دست خارجی ها در کنار زد وبندهای مدیریتی و بده و بستانهای سیاسی مانع از حضور جوانان شایسته، مومن و متخصص در صنعت خودروسازی شده است.
در این ۷ سال به جهت قصور و تقصیرهای دولتِ اصلاح طلبان، از پراید ۲۰ میلیونی رسیدیم به پراید ۹۰ میلیونی و از دلار ۳ هزارتومانی و سکه یک میلیونی رسیدیم به دلار ۱۶ هزارتومانی و سکه ۷ میلیونی!
اصلاح طلبان به عنوان بانیان اصلی وضع موجود، این روزها از پاسخگویی فرار می کنند. اکنون زنگ حساب است، اما اصلاح طلبان اصرار دارند که در زنگ حساب، انشاء بخوانند.
اصرار اصلاح طلبان برای فرار از مسئولیت خود در دولت در حالی است که محمدرضا خاتمی-سال ۹۶- درباره اینکه چه تضمینی برای همراهی دولت دوم روحانی و اصلاحطلبان وجود دارد،گفته بود:تضمین این مسئله خود ما هستیم
مدعیان اصلاحات به جای پاسخگویی درصددند القا کنند روحانی کاندیدای اصلی آنها نبوده و از ۱۴۰۰، اصلاحطلبان با کاندیدای اصلی خود میآیند!
مگر انتصاب رئیس سازمان هلال احمر بر عهده رئیس جمهور و به عبارتی جزو اختیارات رئیس جمهور نیست؟!پس چرا اکنون حدود ۱۰۰روز است که این سازمان رئیس ندارد؟!آن هم در مقطع حساسی که کشور درگیر مبارزه با کروناست
چالش اصلی اصلاحطلبان، کمبود کاندیدا نیست بلکه بحران اصلی آنان، همانطور که خود آنها نیز بارها اعتراف کردهاند، ریزش پایگاه اجتماعی و نداشتن محبوبیت و اساساًً به بنبست رسیدن اهداف آنها است.