بازار گوشت و مرغ و قیمتهای آن نیازمند ورود و توجه ویژه دولت است. یکی از فعالان این عرصه به تازگی گفته است: دلالها بر بازار حکومت میکنند.
یک جامعهشناس اصلاحطلب اخیرا در اظهاراتی پیرامون گرانی؛ بزهکاریهای مرتبط با این قضیه را شامل قشرهای مستضعف دانست و ثروتمندان را مستثنی کرد!
دستگیری و رسواسازی فرماندهان فتنه در کنار نظارات کارا و تعزیراتی دولت بر بازار؛ 2 راهکار اصلی برای جلوگیری از بروز "فتنه اقتصادی" هستند.
التهاب بازار نیازمند نظارت سازمان های ذی ربطی است که با وجود دریافت بودجه دولتی، موانع قانونی را عامل کم کاری های خود معرفی می کنند!
راز قاتلان ۸۸ و دوستان ناباب لیدر اصلاحات چیست و خاتمی چگونه به ملعبه هسته سخت جریان چپ تبدیل شده است!؟
"از تخریب روابط با طالبان چه کسی سود میبرد!؟ " این سوالی است که پاسخ آنرا باید از برخی اصلاح طلبان پرسید.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در اشاره به برخی نگرانی ها پیرامون عبور از خطوط قرمز در مذاکرات برجام گفته است: البته بعضی از مسائل در رسانههای غیررسمی بیان شده که ما کاری به آنها نداریم!
"حضور گرانی در غیبت نظام کارای توزیع و نظارت"، مرثیه ای است که عقلای اقتصاد و سیاست در ایران بر آن تأکید دارند اما خبری از اجرای دقیق آن نیست.
یک اقتصاددان گفته است: وقتی دولت نمیتواند بر روی کالاهایی که با ارز ترجیحی تهیه شدهاند نظارت کند به طریق اولی نمیتواند بر روی قیمت گذاری کالاها و خدمات مبتنی بر ارز آزاد هم کنترل داشته باشد.
سؤالی که در قبال بازخورد عملکردهای خوب مجلس و دولت به ذهن متبادر میشود اینست که چرا رجال اصلاحطلب از دستاوردهای دولت و مجلس حرفی نمیزنند؟!
حسین راغفر، از چهرههای اقتصاددان کشورمان اخیراً ادعا کرد که در دولت سابق مواردی از خاصّه خرجی و اعطای رانت وجود داشته است. این ادعا، پیگیری و توضیحات نهادهای نظارتی را طلب میکند.
سایت جماران با حذف بخشی از بیانات امام راحل مدعی شد که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی موافق تجمعات خیابانی بیقید و شرط بوده است!
معاون اول رئیسجمهور رئیسی در سخنانی تأکید کرد: مشکلاتی که در جمهوری اسلامی هست نسبت به راه حلهایی که خداوند در آن به ودیعه گذاشته اصلا قابل مقایسه نیست.
مدیر عامل اتحادیه مرغداران کشور از این میگوید که "رها شدن نظارت دولتی پس از تحویل مرغ به کشتارگاه" علت اصلی گرانی گوشت مرغ در مبادی توزیعی و فروشگاهها است.
قیمتهای گران فعلی از هیچ منطق بازاری، دلاری، تحریمی و تورمی پیروی نمیکنند و اقلا در بحث "لوازم خانگی" و صنایع صوتی و تصویری میدانیم که گرانی پس از ممنوعیت واردات برندهای خارجی رخ داده است.
برخی رجال جریان سیاسی خاص با سخنان عوامانه و سیاستبازی موجب گمشدن راه حلها و خارج شدن آنها از دسترس مردم و حکومت میشوند. عمدی یا سهوی بودن این رفتار محل تأمل است.
یکی از فعالان سیاسی در اشاره به سفرهای مردمی رئیسجمهور؛ این اقدامات را مطابق با سیره ائمه معصومین(ع) توصیف کرد. این در حالی است که میتوان برای کمک به رئیسجمهور از قیاسات ناصواب استفاده نکرد.
هسته سخت جریان خاص تقلا میکند تا کشور را در "شرایط نهایی" جلوه دهد و اینطور القا کند که اگر مصدرنشینان فعلی کارنامه خوبی ارائه نکنند، کار تمام است و مردم باید به خیابانها بیایند!
برخی اصلاحطلبان در حالی در اشاره به حوادث خوزستان، با کنایه از اختیارات رئیسجمهور حرف میزنند که گویی روز تنفیذ حکم ریاستجمهوری آقای روحانی را فراموش کردهاند.
وزیر جهاد کشاورزی در حالی از 4 برابر شدن میزان ورودی گوشت مرغ به استان تهران میگوید که به نظر میرسد مشکل مردم کمبود کالا نیست بلکه نبود نظارت بر قیمتها و بازار است.