نشریه پرتغالی در گزارش خود به تمجید از طارمی پرداخت و او را معمار پورتو دانست.
ویروس شناس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نسبت به مواجه شدن با ویروس های جدید هشدار داد.
مهم ترین نگرانی بهداشتی جهان در حال حاضر مرگبار بودن کرونای نوع دلتاست.
مدیرکل سازمان جهانی بهداشت هشدار داد در صورتیکه تغییر چشمگیری در شیوه مقابله با کرونا صورت نگیرد، تا اوایل ۲۰۲۲، مجموع مبتلایان به کرونا در جهان از ۳۰۰ میلیون نفر فراتر خواهد رفت.
انتشار خبرهای متعدد در مورد تولید واکسن کرونا پرسشهای زیادی را به ذهن متبادر میکند که عبارتند از واکسن کی، چگونه، با چه تاثیری و در چه شکلی تولید میشود.
اظهارات سیاسیکارانه سخنگوی وزارت بهداشت و برخی مدعیان اصلاحطلبی علیه دولت چین، با انتقاد عباس عبدی عضو حزب منحله مشارکت مواجه شد.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران گفت: وقتی در تهران وضعیت این بیماری به ثبات برسد، میزان مراجعین رشد نزولی داشته باشد و میزان بهبودیافتگان نسبت به افراد پذیرش شده به تراز مثبتی برسد، میتوان اعلام کرد وضعیت خوب است.
هر سال سه میلیون نفر به آمار کسانی که در معرض ابتلا به وبا هستند، اضافه میشود. ۵۰ کشور همچنان با شیوع وبا درگیرند.
دکتر فائوچی حرفهای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا را رد کرد.
رئیسجمهور آمریکا امروز پنجشنبه به وضعیت شیوع ویروس «کرونای جدید» در آمریکا پرداخت و گفت که «اوضاع بد است».
چرا ویروس کرونا فقط در کشورهای بزرگ اروپایی، مانند آلمان، اسپانیا، فرانسه و ایتالیا و نیز ایران و چین شیوع پیدا کرده، در حالیکه این ویروس تاکنون در کشورهایی مانند هند، پاکستان و کشورهای آفریقای جنوبی، که نظام بهداشتی ضعیفی دارند، منتشر نشده است؟
دارویی که قبلاً توسط یک شرکت آمریکایی برای درمان بیماریهایی مانند ابولا، سارس و مرس با موفقیت به کار گرفته شده بود، کارآیی خود را برای مقابله با کرونا نیز به اثبات رسانده است.
پژوهشگران "دانشگاه ییل" آمریکا در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند ژن ویروس ابولا میتواند به سرکوب تومورهای سرطان مرگبار مغز کمک کند.
سرعت انتشار ویروس کشنده «کرونا» به حدی است که چین ۵۶ میلیون نفر را قرنطینه کرده است حال آنکه حدود ۱۳۰۰ نفر در سراسر جهان ازجمله فرانسه به آن مبتلا شدهاند.
یک روزنامه پرتغالی به پیشنهاد انگلیسی مهدی طارمی، مهاجم تیم ریوآوه واکنش نشان داد.
وزارت سلامت جمهوری کنگو اعلام کرد که ویروس ابولا در این کشور تاکنون جان بیش از دو هزار نفر را گرفته است.