مطالعات مهمی که در مجلات معتبر علمی منتشر شدهاند، نشان میدهند که زردچوبه میتواند نقش مثبتی در کاهش وزن داشته باشد.
زردچوبه به مدت هزاران سال در آسیا مورد استفاده قرار گرفته است و بخش عمده ای از آیووردا، طب سنتی چینی، داروی سیدها و اونانی را تشکیل می دهد.
زردچوبه از ادویههای طعم دهنده و خوش رنگ و لعاب است که برای درمان مشکلات سلامتی مختلف از تسکین درد گرفته تا پیشگیری از دیابت استفاده میشود.
زردچوبه ماده ضد سرطان است که بر مصرف آن در طب ایرانی تاکید شده است.
سلیاک یک بیماری گوارشی وراثتی است که در اثر حساسیت به پروتئینی به نام گلوتن (پروتئینی که در گندم، جو و چاودار وجود دارد) ایجاد می شود.
نتایج به دست آمده از یک مطالعه نشان داد که زردچوبه میتواند در بهبود و کنترل کبد چرب غیر الکلی مؤثر باشد.
ظهور چین و چروک در اطراف دهان و صورت به ویژه برای خانمها میتواند آزار دهنده باشد، اما میتوان با چند راهکار طبیعی آن را برطرف کرد.
طی سالهای اخیر، کمتر ادویهای توانسته است مثل زردچوبه توجه همه را به خود جلب کند. زردچوبه یک ادویهی زرد طلایی است که گاهی به آن زعفران هندی نیز میگویند.
برخی از مواد خوراکی که به راحتی در دسترس هستند به کاهش خطر لخته شدن خون کمک میکنند.
زردچوبه یکی از معروف ترین ادویه ها در سراسر جهان و یکی از قوی ترین ادویه ها برای محافظت در برابر بیماری است.
مصرف ادویههایی مانند دارچین و فلفل سیاه موجب سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن و از دست دادن چربیهای اضافه میشود.
یک مقام مسئول گفت: تاکنون ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن سبزی و صیفی و میوه ها و کشت های غیر متداول همچون فیسالیس، پشن فروت و دراگون فروت برآورد تولید داشته ایم.
گیاهان دارویی که مشکلات ریوی و تنفسی را درمان میکند.
کورکومین ماده فعال اصلی در گیاه زردچوبه است و از خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهاب در سطح سلولی بهره می برد که ممکن است به بهبود سلامت پوست و محافظت در برابر سرطان کمک کند.
برخی از ادویهها در کنار عطر و طعمی که دارند موجب رفع سرد مزاجی بدن و بالا رفتن متابولیسم میشوند.
آش جو یکی از آشهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با روشها و مواد بسیار متنوعی در شهرهای مختلف کشور طبخ میشود.
برای پاکسازی ریه شما می تواند از رژیم غذایی سالم و خاصی استفاده کنید موادی همچون کلم و انگور،پسته وغیره که می توند برای شما در این رژیم بسیار مفید باشد.
استاد صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید برخودداری از خرید مواد غذایی فلهای، گفت: زعفران، زنجبیل، دارچین و زردچوبه تقویت کننده سیستم ایمنی بدن هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه کرد تا حد امکان از خرید مواد غذایی باز و سنتی در زمان شیوع بیماری کرونا خودداری شود.
مصرف سیر خام میتواند به عنوان یک عامل محافظت در برابر سرطان ریه، حتی برای افراد سیگاری باشد. حتی افراد سیگاری میتوانند با خوردن سیر خام دو یا چند بار در هفته خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش دهند.