مطالعهای جدید نشان میدهد که خوردن مقدار زیادی نان سفید، غلات تصفیه شده و ماکارونی با افزایش خطر بیماریهای قلبی ارتباط دارد.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: بیش از ۹۰ درصد نانهای تولیدی و مصرفی در کشور نان سفید هستند در حالیکه در کشورهای توسعهیافته جهان ۹۵ درصد نان مصرفی مردم نان کامل است.
نان کامل سالم، نانی است که از آرد سبوسدار فاقد هرگونه افزودنی (از جمله اسید فئولیک) تهیه شده باشد اما در حال حاضر سبوس که بخش اصلی و مغذی گندم و آرد کامل است، خوراک گاو و گوسفندان میشود!