مسئول برنامههای تغذیه در دانش آموزان دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: فقدان خواب منظم احتمالا بر سلامت جسمی و روحی کودکان و نوجوانان تاثیر منفی میگذارد.
گیاهان دارویی و میوههای خشک خواص فراوانی برای سلامتی دارند.
تحقیقات جدید نشان میدهد که چگونه تغییرات ژنتیکی مرتبط با موارد شدید COVID-۱۹ بر سلولهای ایمنی ما تأثیر میگذارد.
تحقیقات نشان میدهد که واکسن جدید کرونا که برای ایجاد سلولهای T طراحی شده است در مقایسه با سایر واکسنها، پاسخ ایمنی بهتری ایجاد میکند.
استاد طب سنتی گفت:باید سطح حرارت داخل منزل را افزایش ندهید؛ به طوری که از ۱۸ تا ۲۲ درجه بیشتر نباشد تا با تنفس هوای سرد، ریه و داخل بدن گرم شود؛ در نتیجه تمایلی برای مصرف غذاهای گرم ایجاد میشود.
متخصص ایمنی شناسی : ویتامین D با تغییر در خواص سلول و همچنین نقش تنظیم گری میتواند هم ایمنی اکتسابی و هم ایمنی ذاتی را ارتقاء دهد.
بر اساس گزارش های به روز شده وب سایت « داده های جهان ما» نزدیک به نیمی از جمعیت جهان حداقل یک دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
یک تیم بینالمللی از دانشمندان در تلاشند تا پاسخی برای این مسئله که چرا برخی از افراد در برابر ویروس کرونا مقاوم هستند، بیابند.
پژوهشگران انگلیسی در بررسی خود نشان دادهاند که باکتریها میتوانند سیستم دفاعی خود را در برابر ویروسها تکامل بدهند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تاکنون اشتباههایی که در نحوه مدیریت کرونا رخ داده، تکراری بوده و با علم بر آن دوباره صورت گرفته است که این موضوع باعث بروز موجهای بعدی شده است.
تیم بزرگی از محققان در جریان مطالعات خود به این سوال که چرا بدن برخی از افراد در برابر ویروس کرونا مقاومت کمتری نشان میدهد، پاسخ دادند.
با شروع واکسیناسیون عمومی در برابر کووید-۱۹، سوالاتی از قبیل زمان شروع اثربخشی واکسن، ماندگاری ایمنی در گروههای مختلف و ... مطرح شده است که باید به صورت دقیق و علمی به آنها پاسخ داد.
یک متخصص تغذیه گفت: با همزمانی بازگشایی مدارس و همه گیری کرونا، بهتر است سیستم ایمنی بدن دانش آموزان را با تغذیه مناسب تقویت کنیم.
محققان دانشگاه آکسفورد برای نخستین بار از تولید واکسن بیماری سرطان خبر داده اند که می تواند برای ایمن درمانی در برابر این بیماری خطرناک به کار گرفته شود.