نتایج یک بررسی جدید بیانگر بروز یک بیماری جدی در اثر مصرف فستفود و غذاهای فرآوری شده است.
پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی شیراز با انجام یک مطالعه ارتباط مصرف فستفود و حافظه کوتاهمدت را در دانشجویان ساکن خوابگاه بررسی کردند.
یک متخصص تغذیه درباره میزان مصرف فست فودها توضیحاتی را ارائه کرد.
اضافه وزن معضلی که این روزها گریبانگیر افراد است و مصرف فست فود بی تاثیر از بروز این اتفاق نخواهد بود.
نتیجه مطالعه محققان دانشگاه گروسمن نیویورک نشان داد افرادی که تمایل بیشتری به مصرف فست فود دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.
محققان بهداشتوتغذیه در دانشگاه میشیگان ۵ هزار و ۸۵۳ غذای موجود در رژیم غذایی آمریکایی ها را تجزیه و تحلیل کردند و میزان سالم یا ناسالم بودن آنها را با یک اندزه گیری استاندارد مقایسه کردند.
یک متخصص تغذیه در روسیه پنج ماده غذایی را نام برد که نخوردن آنها به افزایش طول عمر کمک میکند.
یک متخصص تغذیه، خواستار حذف چیپس و پفک از سبد تنقلات کودکان شد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به عوارض مصرف غذاهای آماده و فست فودها در دوران قرنطینه خانگی هشدار داد.
مصرف غذاهای فست فود، افراد را با پرخوری، کمتحرکی روبرو میکند، عادات بد غذایی بالاترین نقش ابتلا به انواع سرطانها را در افراد دارد.
در حرم امام رضا(ع) به این فکر میافتد که اگر خدا خواست و او توانست دوباره به زندگی ادامه دهد، یک کار خیر عامالمنفعه انجام دهد.
نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد نوجوانان آمریکایی که به مصرف فستفود گرایش دارند، در معرض ابتلا به افسردگی هستند.
نتایج یک بررسی آماری نشان میدهد حملههای قلبی در مناطقی که مراکز زیادی از فستفود وجود دارد، شایع است.