یکی از راههای تشخیص فاسد بودن سوسیس و کالباس، تغییر رنگ پوشش این محصولات است که میتواند نشان دهنده رشد قارچها و کهنگی این محصولات باشد.
یک متخصص تغذیه گفت: در روزهای کرونایی نباید از غذاهای پرچرب مانند سوسیس، کالباس و ... استفاده کرد.
دکتر عزیزی مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا دارو درباره شبهه وجود ضایعات گوشت و مرغ در سوسیس و کالباس توضیح داد.
ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که از وجود یک موش داخل کالباس خبر میداد و با واکنشهای زیادی همراه بود.
طی روزها گذشته سالاد الویه و کالباس مشکوک در بین برخی از فروشگاههای مشهد توزیع شد. روی بسته بندی این محصولات به زبان عربی و انگلیسی نوشته شده بود که با گوشت خوک تولید شده است.