رژیم صهیونیستی به عنوان نماینده استعمار سعی داشته برای جلوگیری از رشد ملتهای منطقه به هرجنایتی دست زده و شریانهای راهبردی و عوامل وحدت جهان اسلام را بر هم بزند.
گفتهاند که «در مثل مناقشه نیست» و راست گفتهاند چرا که مَثَل برای تقریب ذهن است. مثلاً وقتی گفته میشود شکل قله دماوند شبیه کله قند است، نباید تصور کرد که خاک آن مثل قند شیرین است! و یا اندازه آن به کوچکی کله قند است! و... با این توضیح ضروری به سراغ یک رخداد تاریخی میرویم.
ابوالفضل ظهرهوند کارشناس مسائل بینالملل، گفت: در مناظرات آمریکا بیشتر به مسائل تخریبی میپردازند در حالیکه در ایران مناظرات بیشتر برنامه محور است که این نقطه قوت است و لذا باید همواره بر برنامه و ایدههای انتخاباتی توجه شود.
اکنون با گذشت ۴۴ سال از عمر سراسر خیر و برکت این نهاد مردمی و خدوم میتوان آن جمله معروف و ماندگار امام راحل را که فرمودند «اگر سپاه نبود، کشور هم نبود» درک کرد.
ندای «صلح، صلح» برای همین است که ما بشنویم، نه اسراییل. آزادی هم «چماقی» است که بر سرما ساخته اند، و گرنه هرگاه که منافع ابوالهول در خطر افتد، حکم سانسور اخبار به اجرا در میآید.
ایستادگی بر مواضع خداخواهانه و حقطلبانه شاید سختیهایی داشته باشد اما همیشه جواب میدهد و فرصتهای جدیدی ایجاد میکند؛ شرطش همان است که حاج قاسم سلیمانی گفت: «شرطش این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم.»
برنامه رادیویی «خانه ملت» اهداف و عملکرد تشکیل مجلس شورای اسلامی را بازگو میکند. این برنامه با هدف بررسی جایگاه انتخابات مجلس شورای اسلامی چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هر هفته ساعت 18:30 به روی آنتن رادیو معارف میرود.
اقدام عملیاتی ایران علیه 3 نقطه در شهر اربیل از این حیث تازگی داشت که ایران تاکنون در مرکزیت اقلیم کردستان و موقعیتهای ایجاد شده خارجی مرتبط با اقلیم وارد عمل نشده بود. پیش از این، اقدامات واکنشی ایران به مناطقی در شرق استان سلیمانیه محدود بود و طرف حمله ایران هم گروهکهای ضدایرانی بودند.
دشمن چگونه فرصت پیدا کرد که هویت اجتماعی مادی و غربی را به زن اجتماعی جامعه ما دیکته کند و از این راه به جامعه ضربه بزند. وقتی این نگاه متداول شد که زنان حتی با آمادگی و علاقهمندی به کار برای اسلام؛ نباید بروز اجتماعی پیدا کنند.
رهبر حکیم انقلاب در همین سخنرانی اخیر خود چند نکته اساسی را به بسیجیان تأکید کردند که امید سلسله جنبان این توصیهها بود.
جمله معروفی را از حضرت امام (ره) همه به یاد داریم که در بهشت زهرا فرمودند: «ما با سینما مخالف نیستیم، بلکه با مرکز فحشا مخالفیم.» اما این جمله امام ادامهای دارد که ادامه آن کمتر شنیده شده است.
مسأله تقریب و وحدت بین مذاهب اسلامی یکی از آرمانها و اهداف عالیه انقلاب اسلامی است که تاریخی بس طولانی و پر فراز و نشیب دارد. در گفتوگوی پیش رو با آیتالله احمد مبلغی عضو مجلس خبرگان رهبری و رئیس اسبق دانشگاه مذاهب اسلامی وضعیت تقریب پس از انقلاب اسلامی و آسیبشناسی این مسأله مورد بررسی قرار گرفته است.
یکی از شبهاتی که معمولاً درباره چگونگی پایان یافتن جنگ مطرح میشود، مربوط به تأمل یک ساله در پذیرش قطعنامهای است که به ظاهر، خواستههای اولیه ایران را تأمین میکرد. چرایی این مسئله را با مرور شواهد و اسناد تاریخی بررسی کردهایم.
موازنه هشت سال جنگ تحمیلی فقط با محاسبات زمین آفند و پدافند نبود بلکه آنچه در زمین سیاست جنگ می گذشت نیز بسیار تعیین کننده اوضاع جبهه ها بود.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: ایرانیان در مواجهه با غرب به جای فهم دقیق پیشرفت و بومیسازی در کشور به ظواهر و تشبه به غربیان اکتفا کردند. اوج چنین رویکرد سطحی و نازلی را میتوان در قانون کشف حجاب رضاخانی دانست.
بهرغم آن حجم از اقدامات رسانهای و تبلیغ و هزینه از ۸۸ میلیون ایرانی در همه پنج ماه حدود ۴۰۰ هزارنفر (با تکراریها) به میدان آمدند و طبیعی بود که برای انقلاب چنین عددی ره به جایی نخواهد برد.
بانگ بیدارباش امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی طی چهار دهه گذشته، ملتها را بیدار کرد. ثمره این بیداری شکلگیری محور مقاومت، عقبنشینی آمریکا و صهیونیسم و به محاصره افتادن اشغالگران صهیونیست در سرزمینهای اشغالی بود.
کارگردان مستند «مقدسنما» با موضوع تحرکات انجمن حجتیه علیه جریان انقلاب اسلامی، به ارائه توضیحاتی درباره تجربه ساخت این مستند پرداخت.
حمایت امیر عباس هویدا از بهائیان باعث شد بهائیان قدرت زیادی در ایران به دست بیاورند و در این میان او نیز از حمایت موساد بهره کافی برد.
جامعهشناس و پژوهشگر آمریکایی، چارلز کورزمن در اثر مهم و خواندنی خود با موضوع انقلاب ایران یعنی کتاب «ناگهان انقلاب» طبق یک پژوهش آماری، انقلاب اسلامی را مردمیترینِ انقلابها معرفی کرد.