براساس تحقیقات جدید، ویتامین هایی مانند B۱۲ و فولات ممکن است بتوانند برخی از آسیب های کبد را معکوس کنند.
پروتئینی به روش کاملا جدیدی برای درمان دیابت نوع ۲ کشف شد.
نتایج بررسیها نشان میدهد رژیم غذایی کودک میتواند بر دریافت پروتئین بیش از اندازه یا ناکافی موثر باشد.
محققان روش جدیدی برای تضعیف توان مقاومت باکتریهای قدرتمند و مقاوم در برابر انواع آنتیبیوتیک ها یافتهاند که درمان بسیاری از بیماریها را تسهیل میکند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ارتباط با مسیر درست کاهش وزن و همچنین کم وزنی افراد، توضیحاتی ارائه داد.
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، ساختار گروهی از پروتئینهای گیرنده روی سطح سلول را بررسی کردهاند که به بروز خارش منجر میشوند.
پژوهشگران ژاپنی در بررسی جدید خود به بررسی نقش یک پروتئین ویژه پرداختند که کلید ارتباط میان اشتها و چاقی به شمار میرود.
پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی مطالعاتی برای تولید نوعی پروتئین شیرین کننده از گیاه آفریقایی در جو تراریخته را در دستور کار دارند و امیدوارند تا ۳ ماه آینده به جو تراریخته دست یابند.
به گفته محققان، زمان مصرف پروتئین به منظور عضله سازی بسیار مهم است.
کاهش وزن زمانی اتفاق می افتد که بدن دچار کمبود کالری شود و این به معنای مصرف انرژی کمتری نسبت به بدن است.
نقش پروتئین معمولاً با افزایش عضله مرتبط شناخته می شود اما پروتئین دارای مزایای متعددی، از متابولیسم گرفته تا سنتز عضلات است.
محققان موفق به شناسایی پروتئینی شدند که می تواند برخی علائم بیماری پارکینسون را در موش ها کُند کرده یا متوقف نماید.
در مطلب زیر میخواهیم ببینیم با روشهای طبیعی چگونه صورت خود را چاق کنیم.
مطالعات اخیر محققان دانشگاه شفیلد انگلیس نشان میدهد، بیش از نیمی از سالمندان پروتئین کافی مصرف نمیکنند.
متخصص تغذیه گفت: گوشت بوقلمون، گوشت کاملی بوده و میتوان آن را جایگزین گوشت گوسفند کرد چرا که میتواند تمام مواد لازم و ضروری بدن را تأمین کند.
بسیاری از مردم تصور می کنند سفیده تخم مرغ منبع اصلی پروتئین نسبت به زرده است. این در حالی است که سفیده یک عدد تخم مرغ از نظر میزان پروتئین اختلاف ناچیزی با زرده دارد.