دارچین از خانواده برگ بو است که چه در طب سنتی و چه در مطالعات مختلف امروزی به خواص متنوع و خارقالعاده آن به دفعات اشاره شده است، در ادامه به بیان برخی از این خواص میپردازیم.
سرفه در بیشتر مواقع از ماه آبان شروع می شود و بسیار زجر آور است مخصوصا در شب بیشتر نمود پیدا می کند در این مقاله به درمان سرفه می پردازیم.
دارچین پوست درختی است که تا ۱۰ متر ریشه دارد. برگ این درخت، سبز سیر و دارای گلهای به رنگ سفید است. پوست این درخت را کنده و معمولا پودر میکنند.
پژوهشگران مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه با انجام یک مطالعه مولکولی عنوان کردند که ترکیبات شیمیایی ایجادکننده بوی خوش دارچین و گل محمدی تاثیر مثبتی بر عملکرد پروتئین در بیماری آلزایمر دارد.
مصرف گیاهان دارویی مثل زردچوبه، زنجبیل، چایی بِه، دارچین، مصرف یک قاشق چایخوری سیاه دانه و عسل و استفاده از گیاه اکیناسه در پیشگیری از کرونا تاثیر دارد.
متخصص طب ایرانی کشورمان گفت: با بالارفتن سن، مزاج به سمت سردشدن می رود بنابراین باد مستقیم کولر و پنکه موجب تشدید علائم درد مفصلی در افراد مسن می شود.
نتایج یک مطالعه نشان می دهد که سینامالدئید موجود در دارچین، مکمل خوبی همراه با دگزامتازون برای درمان کووید ۱۹ است.
مصرف ادویههایی مانند دارچین و فلفل سیاه موجب سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن و از دست دادن چربیهای اضافه میشود.
یک پزشک عمومی در رابطه با استشمام بوی بد بعد از بهبودی بیماران کرونایی گفت: برخی از افراد پس از بازگشت حس بویایی، بوهایی مانند بوی خاک، بوی عرق، بوی لجن، بوی بنزین و یا برخی بوی تخم مرغ را حس میکنند
برخی از ادویهها در کنار عطر و طعمی که دارند موجب رفع سرد مزاجی بدن و بالا رفتن متابولیسم میشوند.
برخی از میوهها و سبزیجات علاوه بر داشتن خواص فراوان برای بدن انسان در لاغری نیز بسیار موثر هستند.
در گزارش زیر با گیاه دارویی برباله آشنا میشوید.
چند ماده خوراکی است که تاثیر بسزا و مستقیمی برای از بین بردن سلولهای چربی دارد.
حفظ رژیم غذایی مناسب در ماه مبارک رمضان میتواند به درمان کبد چرب کمک کند.
یک متخصص طب سنتی گفت: یکی از راههای پیشگیری در مواجه با کرونا، تقویت سیستم ایمنی بدن با استفاده از گیاهان دارویی است.
با وجود نقش مثبت حفاظت از بدن، اگر درصد چربی ذخیرهسازی به طور چشمگیری افزایش یابد، میتواند برای بدن شما خطرناک باشد.
استاد صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید برخودداری از خرید مواد غذایی فلهای، گفت: زعفران، زنجبیل، دارچین و زردچوبه تقویت کننده سیستم ایمنی بدن هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه کرد تا حد امکان از خرید مواد غذایی باز و سنتی در زمان شیوع بیماری کرونا خودداری شود.
اگر همزمان یا پس از یک دوره سرماخوردگی دچار کاهش قابل توجه حس بویایی و چشایی شدهاید، به احتمال زیاد مشکل شما به خاطر التهاب عصب بویایی به دنبال عفونتهای ویروسی است.