تجربه سالیان گذشته بیشازپیش ثابت کرد که گشایش اقتصادی از مسیر برجام و FATF نمیگذرد که اگر اینطور بود، دولت قبل آن کارنامه غیر قابل قبول را در حوزه اقتصادی بر جای نمیگذاشت.
ربیعی و هم قطاران وی نه بابت قصور و تقصیر خود در واردات واکسن کرونا از مردم عذرخواهی کردند و نه به روی خود آوردند که چرا همزمان با تحریم و نپیوستن به FATF واردات واکسن کرونا به بهترین نحو انجام شد.
اصلاح طلبان اذعان کرده اند که هم ادامه سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی و هم حذف آن، تبعاتی برای دولت رئیسی دارد و این وضعیتی است که دولت روحانی مسبب و بانی اصلی آن است.
در دولت رئیسی، کشور دیگر ویدئو کنفرانسی اداره نشده و حرف درمانی پایان یافته و رئیس جمهور و هیات دولت در میان مردم بوده و همین امر تغییرات مهمی را در مدیریت امور کشور رقم زده است.
آمریکا از یکسو میگوید ایران نمیتواند اورانیوم غنی شده بالای ۳.۷ درصد تولید کند، و از سوی دیگر آشکارا و مستقیم چند تن اورانیوم با غنای بالای ۹۰ درصد را به استرالیا منتقل میکند!
به رغم ادعاهای وزارت خارجه، بحث دیکته شدن متن توافق و از پیش تدوین شدن آن مبتنی بر دعاوی فِرِد کاپلان، مقالات منتشر شده توسط اعضای گروه بینالمللی بحران و اظهارات حمید بعیدینژاد بوده است.
به رغم ادعاهای وزارت خارجه، بحث دیکته شدن متن توافق و از پیش تدوین شدن آن مبتنی بر دعاوی تامس کاپلان، مقالات منتشر شده توسط اعضای گروه بینالمللی بحران و اظهارات حمید بعیدینژاد بوده است.
تجربه مدیریت بحران در سایر کشورها حاکی از آن است که روسای دولت با تمام توان کابینه را به میدان آورده و فرماندهی عملیات را بر عهده گرفته اند.
آژانس انرژی اتمی در گزارش جدید، ایران را محکوم کرده است. این اولین بار نیست که آژانس درباره ایران گزارش های مغرضانه منتشر می کند. آژانس در توافق سعدآباد-در دولت اصلاحات- نیز دقیقا همین رویکرد را داشت.
ارگان رسانه ای دولت تاکید کرده است که برای پیوستن به دنیای آزاد،چاره ای جز پذیرش FATF نداریم!
نتیجه برجام به جایی رسید که روحانی،مذاکره با آمریکا را دیوانگی نامید و ظریف گفت توافق با آمریکا به اندازه جوهر روی کاغذ هم ارزش ندارد و عراقچی نیز صراحتا اعلام کرد که نتیجه توافق،تحریم های بیشتر بود.
نکته قابل توجه اینجاست که روند مذکور در توافق سعدآباد، عینا در برجام و در رفتارهای سه کشور اروپایی تکرار شده است و روحانی همچنان در حال بخند زدن با مقامات اروپایی به خصوص نخست وزیر انگلیس است.
هاشمی: باید قبول کنیم از سال ۹۲ به بعد که اصلاحطلبان مناصب بیشتری را از طریق انتخابات کسب کردند، ناکارآمدیها و سوءمدیریتها و بیتوجهی به شاخصها که پیش زمینه و ضرورت توسعه است، مغفولتر ماند.
در جشن ۴ سالگی برجام در روزنامههای اصلاح طلب خبری نیست. گویا بزک کنندگان برجام روزه سکوت گرفتهاند.
چرا وزارت امور خارجه از اجرای اصل عمل متقابل- که حق قانونی جمهوری اسلامی ایران در مقابل قانون شکنی طرف اروپایی است، امتناع میکند؟!