سردبیر دویچهوله، نسبت به خالی کردن پشت گروهکهای ضدایرانی از سوی دولتهای غربی و تعامل از سر ناچاری این دولتها با ایران، ابراز سرخوردگی شدید کرد.
شکنجه در تمام کشورهای جهان از ژاپن تا آمریکا وجود دارد آن هم به صورت سیستماتیک و هدفدار؛ اما در ایران به دلیل اعتقادات دینی هرگز اجازه شکنجه متهمان داده نمیشود و اگر سیستم از وجود چنین موضوعی و اشتباه فردی با خبر شود به سرعت با آن برخورد میکند.
3 فصل از کلید خوردن پروژه آشوب در ایران میگذرد. یکی از اهداف آشوبهای زن زندگی آزادی انزوای ایران بود. اما نه تنها این امر محقق نشد بلکه ایران روزهای پرجنب و جوش خودش در روابط خارجی را سپری میکند.
بیش از ۶ ماه است که اپوزوسیون خودخوانده تحت زعامت قدرتهای غربی در خیابانهای اروپا در حال خودنمایی مقابل جمهوری اسلامی است. اما در روابط بین الملل، اصالت با قدرت است. همین قدرت مقاماتِ پایتختِ ناتو را مجبور به آزادی اسیر ایرانی کرد.
سید احسان قاضی زاده هاشمی در خصوص پرونده اسدالله اسدی دیپلمات کشورمان گفت: افرادی که در چندین تجمع علیه ایران شرکت داشتند، علیه ایشان هم فضاسازی و اتهامزنی کردند.
پرونده آقای اسدی یکی دیگر از «میراثهای دولت روحانی» است. قطعا «واکنش سریع» در دیپلماسی حرف اول را میزند و هرچقدر یک پرونده قدیمی شده و مشمول مرور زمان شود، احقاق حق دشوارتر خواهد شد...
سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به فضاسازی رسانهای غرب مراتب اعتراض رسمی جمهوری اسلامی را به چند کشور اروپایی اعلام کرد.
رایزن نمایندگی ایران در دفتر سازمان ملل در ژنو در پاسخ به مطلب منتشر شده در نیوزویک عنوان کرد: گروهک منافقین کماکان ماهیت تروریستی خود را حفظ کرده، اما غرب تلاش می کند این گروهک را تطهیر کند.
سفیر بلژیک در تهران به منظور ابلاغ مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران به حکم غیرقانونی دادگاه آنتورپ در خصوص اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی امروز به وزارت امور خارجه احضار شد.
محمد جواد ظریف گفت: اسدالله اسدی مصونیت دیپلماتیک دارد و دادگاه بلژیک اجازه محاکمه وی را نداشت.
سفیر بلژیک در تهران از سوی دستیار وزیر و مدیرکل اروپای غربی به منظور ابلاغ مراتب اعتراض شدیدجمهوری اسلامی ایران به حکم غیرقانونی دادگاه آنتورپ درخصوص اسدی، دیپلمات کشورمان به وزارت امور خارجه احضارشد.
طی ۷ سال گذشته رفتار و عملکرد وزارت امور خارجه آقای ظریف، به صورت ویژه و گسترده موجب مخدوش شدن امنیت ملی کشور شده است.
یکی از نقاط ضعف جدی ظریف ابن بود که وزارت «امور خارجه» را به وزارت «امور برجام» تقلیل داد. اقدامی که خسارت های فراوانی در پی داشت و تنها در یک قلم، ارزش پول ملی را به شدت کاهش داد.
طیف اصلاحات به محوریت خاتمی در شرایطی که مردم با مشکلات عدیده اقتصادی- که نتیجه حضور اصلاح طلبان در قدرت است- مواجه هستند، ۱۰ میلیارد تومان برای نجات «قاتلِ یک زن» اختصاص دادهاند.
متاسفانه رویکرد وزارت خارجه اینگونه است که هر بار که یکی از کشورهای غربی، اقدام خصمانه ای انجام میدهد. صرفا با «تک واکنش» سخنگوی وزارت خارجه، پیگیری قضیه خاتمه پیدا می کند.
محسن آرمین که سابقه تحصن در مجلس ششم و محکومیت در فتنه 88 را در کارنامه خود دارد، حالا با گردن کشی مقابل قانون و دهن کجی به مردم، نمایندگان ردصلاحیت شده در مجلس را به «کارنکردن»تشویق می کند.
اکنون اروپا در پرونده های مختلف از جمله برجام و حقوق بشر، به ایران بدهکار است. اما به جهت رویکرد انفعالی دولت روحانی در سیاست خارجی، جای طلبکار و بدهکار با یکدیگر عوض شده است.
سفیر سابق ایران در آلمان ادعا کرد FATF مجرای تنفسی ایران در فضای تحریم است.