بیان احکام روزه داری توسط حجت الاسلام والمسلمین دارینی در حرم مطهر علی بن موسی الرضا علیه السلام.
یک مطالعه ۱۵ ساله بر روی بیشاز ۲۵۰۰ زن ایرانی نشان داد که افزایش تعداد بارداری و تعداد موالید زنده، خطر ابتلا به دیابت نوع دو را در زنان افزایش میدهد.
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با صدور اطلاعیه ای به ارائه برخی توصیه ها و اصول واکسیناسیون مادران باردار پاسخ داد.
پژوهشگران با انجام یک مطالعه مروری و بررسی مقالات منتشرشده، عوارض و پیامدهای ابتلا به کرونا در دوران بارداری را بررسی کردند.
بهترین زمان واکسیناسیون مادران باردار بعد از سه ماهه اول بارداری است. ایمنترین واکسن موجود در کشور برای مادران باردار سینوفارم است.
دانشجوی دکترای سلامت در بلایا و فوریتهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ارتباط با سلامت زنان باردار در پاندمی کووید ۱۹، توصیه هایی مطرح کرد.
ابوالقاسمی، عضو کمیته ملی مبارزه با کرونا: کسانی که بانوان باردار را از تزریق واکسن کرونا منع می کنند، اشتباه می کنند.
توضیحات رئیس کنگره بین المللی انجمن متخصصین زنان و زایمان ایران: خانمهای باردار اگر تا قبل از بارداری واکسینه نشده اند بعد از هفته دوازدهم حتما اقدام به تزریق واکسن کرونا نمایند.
از آنجاکه براساس آخرین شواهد علمی معتبر کمیته علمی کرونا، واکسیناسیون زنان باردار در مراکز واکسیناسیون توسط شبکه بهداشتی با واکسن سینوفارم انجام میشود، تصمیمی برای واردات واکسن فایزر وجود ندارد.
تیمی از محققان بینالمللی بر اساس نتایج تازهترین مطالعات خود توصیه میکنند زنان باردار تا حد امکان از مصرف قرص استامینوفن بپرهیزند.
مادران باردار در خطر بالاتر ابتلا به کرونا نیستند، اما در صورت درگیری، احتمال بروز اشکال شدیدتر بیماری در آنها نسبت به سایر خانم ها در سن مشابه بیشتر خواهد بود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، واکسیناسیون مادران باردار واجد شرایط تلقیح واکسن ، توضیحاتی ارائه داد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از آغاز واکسیناسیون مادران باردار در شبکه ها و مراکز بهداشتی خبر داد.
دبیر کمیته علمی کووید19 گفت: با توجه به اوج کرونا در کشور و اینکه بارداری و کرونا می تواند 70درصد روی شدت بیماری و مرگ ومیر ناشی از آن اثر گذار باشد، توصیه می شود زنان باردار واکسن تزریق کنند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز اطلاعات لازم برای یک زن باردار در دوران کرونا را تشریح کرد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که زنان باردار نسبت به افراد همسن خود که باردار نیستند، با عوارض شدیدتر کووید ۱۹ مواجه هستند.
تحقیقات جدید نشان میدهد، زنان باردار آلوده به کووید ۱۹ و کودکان تازه متولد شده آنها بیشتر از آنچه قبلا شناخته شده بود، با عوارض پزشکی مواجه هستند.
بر اساس یک مطالعه جدید، زنان بارداری که روزانه به طور میانگین کافئین معادل نصف فنجان قهوه مصرف می کردند، نوزادشان کمی کوچکتر از زنان بارداری بود که نوشیدنی کافئین دار مصرف نمی کردند.