بسیاری از افراد تصور میکنند کره بادام زمینی به دلیل داشتن چربی زیاد، ناسالم است و باعث چاقی میشود، اما چنین نیست.
بادام زمینی سرشار از خواص و مواد مغزی فراوانی است که به جلوگیری از بیماریهای گوناگون کمک می کنند.
به گفته محققان، مصرف مداوم بادام زمینی توسط بیماران سرطانی احتمال گسترش سرطان را افزایش می دهد.
مصرف بادام باعث کاهش بیماریهای قلبی عروقی میشود.
متخصص تغذیه گفت:آلو، کشمش،گوجهفرنگی،عسل، اسفناج، تخممرغ،ماهی و جگر، از جمله مواد غذایی خون ساز بوده و در تأمین آهن بدن بسیار مؤثر هستند.
محققان در تازهترین پژوهشهای خود تأکید کردهاند، والدین از دادن بادام زمینی به کودکان خود جهت رفع حساسیت به این ماده غذایی خودداری کنند.