شاید جالب باشد که بدانید اولین بار چه کسی «سیدعلی خامنهای» را در مسیری قرار داد که در نهایت تبدیل به «رهبر انقلاب اسلامی» شود. خودشان که این موضوع را مرهون سخنرانی کسی نمیدانند جز شهید سیدنواب صفوی.
در قم مجدداً با نام مستعار و با ظاهری دیگر، اتاقی اجاره کرد و مشغول فعالیت شد و با گروههای مبارز مسلمان به برقراری ارتباط پرداخت و برای آنها پول و اسلحه و مهمات و امکانات فراهم کرد.
زمانی که حضرت امام(ره) در قید حیات بودند، در یکی از ملاقاتهایم با ایشان عرض کردم که هر وقت من و فرزندانم تصویر شما را بر صفحه تلویزیون میبینیم، تمام غمهای گذشته ما التیام پیدا میکند
در چهارمین روز از ماه مبارک رمضان روح مطهره حاجیه خانم «نیره احتشام رضوی» همسر شهید سید مجتبی نواب صفوی، پس از تحمل یک دوره بیماری به همسر شهیدش پیوست.
شماره 88 ماهنامه حلقهوصل در آستانه شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، به شخصیت این شهید بزرگوار پرداخته و در صحبت با سه نفر از همرزمهای ایشان، وجوه جذاب و تازهای از شخصیت این بزرگمرد را بیان کرده است. همچنین در این شماره گفتاری منتشرنشده از شهید فخری زاده به چاپ رسیده است.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران از عرضه ماسک با قیمت مصوب در ۲۵ ایستگاه منتخب مترو از روز شنبه ۱۳ اردیبهشت خبر داد.
آن روزها شایعه شده بود که قرار است نواب صفوی را در زندان مسموم کنند و واحدی همه اینها را زیر سر دکتر فاطمی میدانست و میگفت: «فاطمی واسطه دکتر مصدق و دربار است...»
جماعتی که به وی پیرایه "تروریست" بسته اند، خویش را به تجاهل زده اند، چه اینکه ملی شدن نفت در سایه اعدام های آنان تحقق یافت و اساسا هفت دهه است که اقتصاد کشور در سایه شلیک های ایشان زندگی نفس می کشد!
رئیس دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران معتقد است، امروزه جریانات انگلیسی به دنبال تخریب فدائیان اسلام هستند چراکه مهرههای تعیین کننده انگلیسی را حذف کردند.
بر همگان روشن است که امام خمینی(ره) با اقدام مسلحانه توسط افراد یا سازمانها موافق نبودند و در صورت سؤال آن را نفی میکردند و اجازه نمیدادند.
همسر شهید نواب صفوی گفت: مبارزه اصلی شهید نواب صفوی متوجه بیدینی و ظلم ستمشاهی بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برخی از حرفهای اصولی که ایشان برای اصلاح وزارتخانهها مطرح کردند هنوز تازه و قابل اجرا است لذا جامعه ما باید نوابپرور باشد و امیدوارم از پرورش نواب صفویهای معاصر غافل نشود.
جمعیت فدائیان اسلام یکی از پدیدههای منحصر به فرد در تاریخ مبارزات مردم ایران بود که با ایستادگی در برابر هجمه فرهنگی دشمن، ظهور کرد و جمعی از جوانان مخلص و فداکار را متشکل کرد. هدف این گروه اجرای احکام اسلام بود که در مقاطع مختلف تاریخ، به اشکال متفاوت بروز کرد. شهید سید محم دواحدی یکی از اعضای فعال این گروه بود که در سال 1334 و در محیطی آکنده از اختناق و سانسور، به ثبت فعالیتهای این گروه پرداخت.
یکی از شاعران کشورمان قطعه شعری را درباره شهید نواب صفوی سروده است.